Domofon w mieszkaniu i jego działanie w klatce B - Orlińskiego 1
Domofon w mieszkaniu i jego działanie w klatce B - Orlińskiego 1
Jak tam sprawa domofonu w klatce B? W moim mieszkaniu narożnym (pn-zach) nie działa pytanie czy ekipa zepsuła czy ogólna przypadłość pionu..
Re: Domofon w mieszkaniu i jego działanie w klatce B - Orlińskiego 1
Też klatka B, mieszkanie środkowe i nie działa.
Klatka B dzisiaj koło 16:30 działał 

Klatka B, mieszkanie "środkowe" - działa od początku 

-
Domofon działa ale nie dzwoniły słuchawki w mieszkaniach jak i dzwonki do mieszkań na klatce. Zgłaszałem to kilka razy. Wiem, że już od niedzieli zaczęło z powrotem działać. Jak komuś nie działa to niech sprawdzi czy działa dzwonek do mieszkania na klatce. Podejrzewam że to jest jakoś połączone. A jak działa dzwonek a słuchawka nie dzwoni musi sprawdzić w słuchawce czy dobrze podpięte.
jeżeli ktoś odłączy domofon u siebie na czas remontu to nie działają domofony ani dzwonki do drzwi w całej klatce. Jedno z najbardziej kretyńskich rozwiązań...
A ja chciałam zapytać o resetowanie wprowadzonego np. Błędnego kodu do wejścia. Jak się człowiek pomyli to trzeba czekać dłuższą chwilę żeby można było ponowić próbę. To jest takie irytujące... brakuje jakiegoś "c" itp.
marzec pisze:jeżeli ktoś odłączy domofon u siebie na czas remontu to nie działają domofony ani dzwonki do drzwi w całej klatce. Jedno z najbardziej kretyńskich rozwiązań...
Nie wierzę

Witam, U mnie działał na początku ale od około miesiąca NIE DZIAŁA !!!
Klatka B.
Klatka B.
Antoni pisze:Witam, U mnie działał na początku ale od około miesiąca NIE DZIAŁA !!!
Klatka B.
Należy to zgłosić administracji wezwą pana od domofonu bóstwo i po sprawie ja tez taki miałem wymienił domofon i gra muzyka

Wróć do „Orlińskiego 1 (etap III) – forum mieszkańców budynku”