Witam,
Czy ktoś z Państwa podłączał już może dekoder CP lub NC+ do anteny zbiorczej w naszych mieszkaniach i czy telewizja odbiera bez problemu?
Antena zbiorcza do TV satelitarnej i jej działanie w bloku Orlińskiego 3
Re: Antena zbiorcza do TV satelitarnej i jej działanie w bloku Orlińskiego 3
Nie wiem jak satelita, ale ze zbiorczej naziemnej mimo kilku prób nie udało mi się znaleźć jakiegokolwiek sygnału.
Nie wiem jak satelita, ale na zbiorczej naziemnej znalazło mi tylko MUX3 (7 kanałów) czyli coś nie bardzo działa ta antena... skoro jest na 15 piętrze i zbiera mniej niż pokojówka :/
DarekP pisze:Nie wiem jak satelita, ale na zbiorczej naziemnej znalazło mi tylko MUX3 (7 kanałów) czyli coś nie bardzo działa ta antena... skoro jest na 15 piętrze i zbiera mniej niż pokojówka :/
Darku spróbuj poprzepinać kable w skrzynce. Ja na początku miałem ten sam problem po czym jak się pobawiłem kablami to udało mi się je tak poprzepinać, że wszystko ładnie śmiga.
A jak nie to do BX ale to szybkiej reakcji bym się nie spodziewał

Kombinowałem jak tylko się dało
. Niestety wygląda na to, że nie mam sygnału w mieszkaniu - do mojej skrzynki już nie dochodzi
. Ma ktoś jeszcze taki problem ?
Wie ktoś gdzie można dostać klucze do skrzynki na piętrach xD ?

Wie ktoś gdzie można dostać klucze do skrzynki na piętrach xD ?
U mnie też nie ma, ale nie zamierzam nic z tym robić póki co, odpoczynek od reklam i wiadomości czasami dobrze człowiekowi robi 

Neigbour pisze:DarekP pisze:Nie wiem jak satelita, ale na zbiorczej naziemnej znalazło mi tylko MUX3 (7 kanałów) czyli coś nie bardzo działa ta antena... skoro jest na 15 piętrze i zbiera mniej niż pokojówka :/
Darku spróbuj poprzepinać kable w skrzynce. Ja na początku miałem ten sam problem po czym jak się pobawiłem kablami to udało mi się je tak poprzepinać, że wszystko ładnie śmiga.
A jak nie to do BX ale to szybkiej reakcji bym się nie spodziewał
A powiedz mi ty mieszkasz w naszym bloku klatka C ?
Wróć do „Orlińskiego 3 (etap VI) – forum mieszkańców budynku”