No dobrze, kto będzie mieszkał przy Orlińskiego 4
Re: No dobrze, kto będzie mieszkał przy Orlińskiego 4
To chyba całkiem niezłe, mieszkań z dwustronną wystawą okien nie było przy Orlińskiego 4, a jak ja robiłem rezerwacje, to wybór w ogóle był już bardzo znikomy :/ Ale i tak jestem zadowolony z tego, co udało mi się wziąć 
Każdy chwali to co wybrał - ot taka ludzka psychologia 
iti były mieszkania z dwustronną wystawą okien to te mieszkania narożne
1) okna na wschód i północ ( widok na blok na przeciwko i na ulicę orlinskiego)
2) Okna na wschód i południe (widok na blok na przeciwko i parking tam gdzie motodrom)
3) okna na południe i zachód (widok na parking tam gdzie motodrom i na stella)
4) Okna na zachód i północ (widok na stella i orlińskiego)
Maks to prawda każdy będzie chwA\LIŁ TO CO Wybrał
My mieliśmy bardzo duży wybór mieszkań bo byliśmy 3 dnia od rozpoczęcia sprzedaży i wybraliśmy to co widziałam wcześniej projekt chcieliśmy mieszkania między 50-60m2 w 3 pokojach
i tak mamy 
1) okna na wschód i północ ( widok na blok na przeciwko i na ulicę orlinskiego)
2) Okna na wschód i południe (widok na blok na przeciwko i parking tam gdzie motodrom)
3) okna na południe i zachód (widok na parking tam gdzie motodrom i na stella)
4) Okna na zachód i północ (widok na stella i orlińskiego)
Maks to prawda każdy będzie chwA\LIŁ TO CO Wybrał
@Kala, to znaczy, że byliście w całkiem komfortowej sytuacji, skoro wybór mieliście duży. Jak ja przyszedłem pod koniec tego tygodnia, w którym rozpoczęli sprzedaż, to takie mieszkania, jakie mnie interesowały zostały dosłownie dwa, ale w tych dwóch akurat znalazło się też takie, jakie chciałem kupić, więc mi się udało 
@Maks, pewnie po części tak, ale też gdyby mi się nie podobało to, na co się zapisałem, to bym sobie całą sprawę odpuścił, więc też na siłę nie muszę poprawiać sobie samopoczucia. A jak będzie w rzeczywistości, to okaże się jak zaczniemy tam mieszkać, czyli dopiero za jakieś dwa lata
@Maks, pewnie po części tak, ale też gdyby mi się nie podobało to, na co się zapisałem, to bym sobie całą sprawę odpuścił, więc też na siłę nie muszę poprawiać sobie samopoczucia. A jak będzie w rzeczywistości, to okaże się jak zaczniemy tam mieszkać, czyli dopiero za jakieś dwa lata
Kiedy ja byłam, to okazało się, że wszystkie mieszkania rozeszły się w trzy dni, a do mojego była już kolejka co najmniej 6 chętnych, gdybym jednak się rozmyśliła 
Za mną też było sporo chętnych. Choć z drugiej strony bywało też tak, że znajoma rezerwowała mieszkanie później, było tam niby 5 osób w kolejce przed nią i okazało się, że wszystkie się rozmyśliły... Ona zresztą też, więc to pokazuje, że jednak warto było rezerwować nawet jak wydawało się już, że nie ma to najmniejszego sensu 
A mi się wydaje że to była taka podpucha z tymi listami chętnych po 5 osób...
Nie wiem czy to ściema czy nie, ale fakty są takie, że mieszkania w Budynku przy Orlińskiego 4 rozeszły się w tydzień, więc przypuszczam, ze znalazłoby się na nie znacznie więcej chętnych osób.
Co prawda jeszcze przed developerską umową ale witam przyszłych sąsiadów, O4 
Witamy sąsiada 
Wróć do „Orlińskiego 4 (etap I) – forum mieszkańców budynku”