Ktoś wie o co chodzi z tym zakłócaniem miru dziennego? Jak to egzekwować?
Dzisiaj znów dyskotekowiec daje czadu. A był spokój już jakiś czas. Karteczka wisiała na drzwiach to już olałem sprawe z resztą sensu gadać nie ma skoro i tak nie słyszy
Dyskoteka / głośne słuchanie muzyki w mieszkaniu - Orlińskiego 10
-
Re: Dyskoteka / głośne słuchanie muzyki w mieszkaniu - Orlińskiego 10
Byłeś kolego tam u tego Pana? Aby osobiście zwrócić uwagę? Słyszałem go dziś i miałem się przejść ale zaprzestał
Czlowiekzlasu pisze:Byłeś kolego tam u tego Pana? Aby osobiście zwrócić uwagę? Słyszałem go dziś i miałem się przejść ale zaprzestał
Nie pierwszy raz... Nie otwiera nawet jak jest cicho
Panowie ja w mieszkam w 198, widziałem tę kartkę w moich drzwiach i nie wiem o co chodzi, ale to nie ja jestem za to odpowiedzialny. Proszę o nie oczernianie mnie na forum publicznym. Pozdrawiam
dawid16 pisze:Panowie ja w mieszkam w 198, widziałem tę kartkę w moich drzwiach i nie wiem o co chodzi, ale to nie ja jestem za to odpowiedzialny. Proszę o nie oczernianie mnie na forum publicznym. Pozdrawiam
To ja napisałem że to pan, choć dokładnie nie wiem czy to nie przypadkiem mieszkanie naprzeciwko dźwięk był tak głośny że nie dalo się dokładnie zlokalizować
Jeśli to nie pan tylko pański sąsiad to przepraszam bardzo
Myślę że wiekszym problemem sa te kurwy z wiertarą (przez które nie może spać moje DZIECKO) niż gówniarze z muzyką z laptopa.
dawid16 pisze:Myślę że wiekszym problemem sa te kurwy z wiertarą (przez które nie może spać moje DZIECKO) niż gówniarze z muzyką z laptopa.
Remonty się kiedyś skończą kwestia czasu
A dzieci przez głośna muzykę też nie mogą spać
Kiedy się skończą? Gorsza muzyka z laptop niż ta jebana wiertarka od 8 do 21 czasami nawet do 22?!
dawid16 pisze:Kiedy się skończą? Gorsza muzyka z laptop niż ta jebana wiertarka od 8 do 21 czasami nawet do 22?!
Cierpliwości, u mnie akurat wiertarki słychać tylko sporadycznie za dnia, ale szczerze ci powiem że wolę wiertarkę niż ta dyskotekę
To na prawdę jest ostre łup łup lup
Rzygać się chce i po chwili łeb napierdala od tego basa
Dlatego razem szukamy tu jakiegoś rozwiązania jak by można dyskotekowca zlokalizować i spacyfikować skoro to nie pan jak wcześniej myslalem
Ja nie rozumiem - ktos tu mowi o muzyce z laptopa ? ?
To przeciez laptop nawet puszczony na full to zadna dyskoteka - do tego jeszcze przed 22.
Musze sie panstwu przyznac ze w weekendy wieczorem sam czasem slucham glosniej muzyki w swoim mieszkaniu.
Nigdy rano o 8 czy 10 bo sam dluzej spie.
Jednak tak od 18-22 czemu nie, o 22 grzecznie sciszam - i przez to rozumiem ze impreza u mnie skonczona nie ze dalej cos slychac.
Nie popadajmy w paranoje chyba tez czasem mozna posluchac glosniej muzyki we wlasnym mieszkaniu.
To przeciez laptop nawet puszczony na full to zadna dyskoteka - do tego jeszcze przed 22.
Musze sie panstwu przyznac ze w weekendy wieczorem sam czasem slucham glosniej muzyki w swoim mieszkaniu.
Nigdy rano o 8 czy 10 bo sam dluzej spie.
Jednak tak od 18-22 czemu nie, o 22 grzecznie sciszam - i przez to rozumiem ze impreza u mnie skonczona nie ze dalej cos slychac.
Nie popadajmy w paranoje chyba tez czasem mozna posluchac glosniej muzyki we wlasnym mieszkaniu.
Wróć do „Orlińskiego 10 (etap V) – forum mieszkańców budynku”