Opłaty za mieszkanie / informacja od zarządcy o wysokości opłat - Avia 1
Opłaty za mieszkanie / informacja od zarządcy o wysokości opłat - Avia 1
Słuchajcie, czy powinniśmy czekać na jeszcze jakieś osobne pismo z wysokością czynszu i opłatami za media, bo termin płatności do jutra, a ja sprawdzam skrzynkę i NIC.
-
Re: Opłaty za mieszkanie / informacja od zarządcy o wysokości opłat - Avia 1
my dzisiaj dostaliśmy i mamy coś ok 350zł opłat ....woda,czynsz,centralne,komunalne i kontener
przyatakuj zarządcę o to
przyatakuj zarządcę o to
Masz może jakiegoś maila do nich?
Do mnie też jeszcze nic nie przyszło
Hej, czy wyjaśniło się u was jak z tymi opłatami bo ja do dziś też nic nie dostałem, byłem w biurze na Avi i potwierdzili, że adres się zgadza
chociaż ostatnio poczta na prądniku świrowała i dostałem pismo z banku o dostarczenie potwierdzeń polis na życie w terminie do 31 grudnia a pismo to otrzymałem 15 stycznia 

Ja też nadal nic nie mam. Dostałem tylko rachunek za prąd na złe nazwisko (literówka)
-
Bartek pisze:Ja też nadal nic nie mam. Dostałem tylko rachunek za prąd na złe nazwisko (literówka)
a widzisz...a my za prąd nie dostaliśmy:)
generalnie opłaty i ich wysokość otrzymaliśmy od zarządcy
mail do zarządcy: biuro@asnieruchomosci.net.pl
a od budimexu za czas od przekazania kluczy do czasu przeniesienia własności jeszcze nie:)
GrzegorzDragon pisze:Bartek pisze:Ja też nadal nic nie mam. Dostałem tylko rachunek za prąd na złe nazwisko (literówka)
a widzisz...a my za prąd nie dostaliśmy:)
generalnie opłaty i ich wysokość otrzymaliśmy od zarządcy
mail do zarządcy: biuro@asnieruchomosci.net.pl
a od budimexu za czas od przekazania kluczy do czasu przeniesienia własności jeszcze nie:)
U mnie dalej w skrzynce tylko pierdyliard ulotek z Netii.
-
od budimexu juz też otrzymaliśmy list...odbiór mieliśmy 16 stycznia rozliczenie do 30stycznia(wtedy akt podpisywaliśmy)
co do ulotek......jak dorwe tą osobę to wyjaśnię delikatnie, że wrzucanie 4 ulotek Netii do jednej skrzynki nie ma sensu:) najwięcej właśnie od nich my mamy
co do ulotek......jak dorwe tą osobę to wyjaśnię delikatnie, że wrzucanie 4 ulotek Netii do jednej skrzynki nie ma sensu:) najwięcej właśnie od nich my mamy
Ja również dostałem rozliczenie od Budimexu za okres od 19 do 31 stycznia. Ja mam UPC, które sobie przeniosę do nowego mieszkania, ale nawet jakbym nic nie miał to przez tę ilość ulotek na pewno nie wybrałbym oferty Netii 

Wróć do „Avia 1 (etap VI) - forum mieszkańców budynku”