Wstępny termin na jaki zaplanowano zebranie wspólnoty to 20 marca.
Może warto było by zebrać tematy, które chcemy poruszyć na spotkaniu
- temat ochrony - wiem, że część chce usunąć, cześć chce zostawić nt wg mnie cena ochrony jest wysoka 0,93 od metra, dla porównania na Orlińskiego 3 ochrona jest o 30 gr tańsza od metra - znacząca różnica. Mają też niższa stawkę za zarządzanie.
Zebranie wspólnoty mieszkaniowej - tematy do omówienia na spotkaniu - Avia 3
Re: Zebranie wspólnoty mieszkaniowej - tematy do omówienia na spotkaniu - Avia 3
Ochrona naszego bloku do odwołania. To znacząco obniży nam miesięczne koszty. Jest już ochrona na całe osiedle Avia i to nam wystarczy.
Re: Zebranie wspólnoty mieszkaniowej - tematy do omówienia na spotkaniu - Avia 3
Na pewno glosowanie na temat ochorony. Ja to bym chcial ja zostawic
- ale no wspolnota do demokracja wiec zarzadzic glosowanie i tyle.
Ja z innych tematow chcialbym zeby w naszych klatkach zamontowano tablice na ogloszenia.
To ze mamy ladne obicia drewniane cale obklejone tymi karteczkami od zzn znaczaco szpeci wyglad wejscia.

Ja z innych tematow chcialbym zeby w naszych klatkach zamontowano tablice na ogloszenia.
To ze mamy ladne obicia drewniane cale obklejone tymi karteczkami od zzn znaczaco szpeci wyglad wejscia.
ochrona- może wystarczy zmienić firmę i będzie taniej
Evadnro pisze:Wstępny termin na jaki zaplanowano zebranie wspólnoty to 20 marca.
Może warto było by zebrać tematy, które chcemy poruszyć na spotkaniu
- temat ochrony - wiem, że część chce usunąć, cześć chce zostawić nt wg mnie cena ochrony jest wysoka 0,93 od metra, dla porównania na Orlińskiego 3 ochrona jest o 30 gr tańsza od metra - znacząca różnica. Mają też niższa stawkę za zarządzanie.
Orlińskiego 3 mają taniej, bo mają ochronę współdzieloną z Orlińskiego 5 z tego co można wyczytać na ich wątkach. A co za tym idzie, koszt rozkłada się na więcej mieszkań i stąd ta różnica pewnie
może warto z AVIA 1 porozmawiać o wspólnej ochronie?
20
nie może być inny termin?:( nie będzie mnie..

Edyta. pisze:może warto z AVIA 1 porozmawiać o wspólnej ochronie?
Oni też chcą ją zlikwidować. Naprawdę, szkoda naszych pieniędzy. Wiem, ze sporo osób z naszego bloku liczy się z pieniędzmi i jestem dobrej myśli jeśli chodzi o głosowanie.
Poza tym tak jak już pisałem ochrona na osiedlu będzie. Prosze pamietac, ze wkrótce dojdą koszty funduszu remontowego.

mateusz pisze:20nie może być inny termin?:( nie będzie mnie..
Ale spokojnie, każdy będzie miał możliwość głosowania, nawet jak go nie będzie.
Na Orlinskiego 6 zlikwidowano ochronę i mieszkańcy bardzo teraz tego żałują. Łatwo jest coś usunąć, trudniej przedstawić rozsądną alternatywę
Wróć do „Avia 3 (etap V) - forum mieszkańców budynku”