Cześć,
Jak u Was z przyciskami przywołującymi windę?
W klatce 5 jest wielki problem z wciśnięciem tego "inteligentnego czujnika" MIMO TEGO, że aby tego dokonać, zdejmuję całą ochronkę. W niej dokonanie tego jest niemal niemożliwe.
Generalnie za każdym razem jak chcę przywołać windę to się irytuję.
[Bud. D] Winda, jej działanie i sprawy z nią związane - Centralna Park
Re: [Bud. D] Winda, jej działanie i sprawy z nią związane - Centralna Park
W klatce trzeciej "przyciski" dzialaja, natomiast samej windzie zdarza sie swirowac i czasami nie chce zjezdzac - zamiast tego otwieraja sie drzwi 

co do przycisków to w klatce 4 sekretem okazało się naciskanie ich całym palcem 

co do tych wind - są dotykowe i trzeba większą powierzchnią palca nacisnąć - podobne mamy w firmie i jest to kwestia wprawy 

Niestety w klatce 4 w dalszym ciagu winda niezabezpieczona i oczywiscie juz " zaginela " plasikowa zaslepka na przycisk windy...
A co do dzialania przyciskow @sojus - jak to z panelami dotykowymi - trzeba odpowiednio nacisnac:) Ale nie powiem troche sie meczylam dzis z przyciskami :p
A co do dzialania przyciskow @sojus - jak to z panelami dotykowymi - trzeba odpowiednio nacisnac:) Ale nie powiem troche sie meczylam dzis z przyciskami :p
Witajcie,
czy w Waszych windach po ściągnieciu tej osłony z płyt dalej nie ma barierek i są ślady bo taśmie dwustronnej którą był przyklejony styropian?(w klatce 2 nie wygląda to na czysto i starannie zrobione) Bo nie wiem czy tak jest tylko w klatce 2 i to gdzieś zgłosić, czy w pozostałych klatkach też tak jest i ekipa która to demontowała zdaje sobie z tego sprawe i nalezy czekac az to dokoncza
czy w Waszych windach po ściągnieciu tej osłony z płyt dalej nie ma barierek i są ślady bo taśmie dwustronnej którą był przyklejony styropian?(w klatce 2 nie wygląda to na czysto i starannie zrobione) Bo nie wiem czy tak jest tylko w klatce 2 i to gdzieś zgłosić, czy w pozostałych klatkach też tak jest i ekipa która to demontowała zdaje sobie z tego sprawe i nalezy czekac az to dokoncza
quest123 pisze:Witajcie,
w klatce 5 też te resztki taśmy zostały, ale zniknęły w tym tygodniu.
Wygląda na to, że taśma sukcesywnie znika, ale barierek wciąż nie widać 

Myślicie, że barierki czy jakieś uchwyty się pojawią czy te wystające metalowe elementy zostaną już tak na dobre?
quest123 pisze:Myślicie, że barierki czy jakieś uchwyty się pojawią czy te wystające metalowe elementy zostaną już tak na dobre?
w klatce 5 już są barierki, gdzieś tak od 1,5 tygodnia, myślę, że też macie szanse

Wróć do „[Bud. D] (etap I) Osiedle Centralna Park – forum mieszkańców budynku”