Powiem Wam moi mili ze widoki z Naszego bloku O1 nie beda ładne... beda poprostu niesamowite , nieziemskie i niepowtarzalne Ciesze sie jak cholera , tyle lat szukalem zeby znalesc mieszkanie powyzej 10 pietra i z ladnym widokiem i oto ONO .... TADAM.....
Pani lub Panno Virginia z tego co pamietam ale sie moge mylic to okna z tego mieszkania bardziej są na pn-zach Ale to oczywicie nic nie znaczy bo widok bedzie rowniez piekny tylko moze troche slonce pozniej zawita w Twe progi Chetnie sie umowie na wspolne ogladniecie chociazby jednego zachodu slonca Moje mieszkanie ma okno na zachod a dwa na pd i niestety przed zachodnim bedzie twoja czesc budynku i bede mial ZONKA Takze bede sie przypominal
5zł plus VAT i faktura przelewem ha ha ha ha a tak poważnie to pewnie że można ale co dwa tygodnie to nic nie będzie się zmieniało. mam filmik tez z widokami ale nie wiem jak go załączyć
Coś z dzisiaj dla moich sąsiadów, może to nie jest oczekiwany etap ale z tego co się dowiedziałem to decyzja pozytywna będzie wydana na dniach ale raczej w przyszłym tygodniu