Niedzialajace centralne ogrzewanie w bloku w klatce A - Avia 1 Kraków
Niedzialajace centralne ogrzewanie w bloku w klatce A - Avia 1 Kraków
Hej, klatka A - dzialaja Wam grzejniki? Mimo, ze odpowietrzone, sa lodowate. Dajcie prosze znac, bo nie wiem czy to cos u mnie tylko.
-
Re: Niedzialajace centralne ogrzewanie w bloku w klatce A - Avia 1 Kraków
Hej u nas grzejniki działają bez zarzutu, ale strasznie wieje przez wywietrzniki przy oknach... i przez to w mieszkaniu jest strasznie zimno.... wiec jak u Ciebie nie działają grzejniki, to musi być naprawdę zimno... na którym piętrze mieszkasz? Myślę, że najlepiej zgłosić to do zarządcy budynku 

aknytram17 pisze:Hej u nas grzejniki działają bez zarzutu, ale strasznie wieje przez wywietrzniki przy oknach... i przez to w mieszkaniu jest strasznie zimno.... wiec jak u Ciebie nie działają grzejniki, to musi być naprawdę zimno... na którym piętrze mieszkasz? Myślę, że najlepiej zgłosić to do zarządcy budynku
Ja jestem na 4-tym - u nas z kolei wieje tez, ale nie ma tragedii. Ty na ktorym jesteś? Wczesniej dzialaly bez zarzutu, a od dwoch dni niespodzianka...zeby to szlag trafil - albo grzejnik albo domofon i tak na zamiane.
-
-
Moje ogrzewanie np juz dwa razy zakrecil sąsiad
jesli chodzi o te wywietrzniki to tez przez nie u mnie jest zimno

Z tymi wywietrznikami przy oknach i drzwiach balkonowych to faktycznie jakas porazka...poza zaklejeniem macie na to jakis sposob? Przeciez przy takiej temperaturze bedziemy placic niewiadomo ile za ogrzewanie, bo bardzo duzo ciepla ucieka przez te otwory.
Wróć do „Avia 1 (etap VI) - forum mieszkańców budynku”