Sprzedam blat Ikea SÄLJAN biały 186cm
ikea.com/pl/pl/catalog/products/50202208
Nowy, nieuzywany, pudelko nieotwarte.
Cena w Ikea 189 zl. Montazysci uszkodzili opakowanie i naroznik blatu podczas montazu. Trzeba uciac 4cm z dlugosci zeby byl idealny, u mnie niestety bylby za krotki wtedy.
W czyzynach dowioze za darmo.
Blat Ikea SÄLJAN biały 186cm - sprzedam 100 zl - Kraków / Czyżyny
-
Re: Blat Ikea SÄLJAN biały 186cm - sprzedam 100 zl - Kraków / Czyżyny
miałam podobną sytuację z tym że chodziło o panel maskujący, a nie blat - montażyści sami zgłosili reklamację do ikea, po 2 tyg dowieźli i zamontowali mi nowy panel, a uszkodzony zabrali
-
Niestety montaz byl niezalezny, ale dzieki 

ragandbones pisze:Sprzedam blat Ikea SÄLJAN biały 186cm
ikea.com/pl/pl/catalog/products/50202208
Nowy, nieuzywany, pudelko nieotwarte.
Cena w Ikea 189 zl. Montazysci uszkodzili opakowanie i naroznik blatu podczas montazu. Trzeba uciac 4cm z dlugosci zeby byl idealny, u mnie niestety bylby za krotki wtedy.
W czyzynach dowioze za darmo.
Jedź do Ikei i powiedz, że chcesz oddać.
Ja tam oddawałem pełno rzeczy, które były nie rozpakowane. Później dowiedziałem się, że rozpakowane też można, więc pojechałem oddać i takie. Razem ze mną była też kobieta, której "podczas wnoszenia do mieszkania spadł karton i połamała się komoda, co w nim była" - zrobili zwrot i oddali jej kasę. Nikomu tam nie przeszkadzało, że komoda nie nadaje się na sprzedaż i jest do wywalenia.
W najgorszym wypadku powiedzą Ci, żebyś się wypchał, albo zaproponują bon na 3/4 ceny blatu.
Wróć do „Czyżyński Jarmark, czyli sprzedam, kupię, pożyczę, wynajmę”