Działanie domofinów w klatce C w bloku Orlińskiego 10 w Krakowie
Działanie domofinów w klatce C w bloku Orlińskiego 10 w Krakowie
a czy w klatce C działaja wam domofony??
Re: Działanie domofinów w klatce C w bloku Orlińskiego 10 w Krakowie
Wczoraj działały. Odebrała Pani Lokal, sąsiadko z pietra?
Tak udało sie odebrać ku naszemu zdziwieniu wszystkie usterki zostały naprawione . Tylko domofon przestał działać
Pozdrawiam

U mnie w klatce A, domofon tez nie działa. Komu należy to teraz zgłosić? Do zarządcy budynku?
Widzę, że te domofony to porażka. Mieszkam w O6 i u mnie domofon nie działał już dobrych kilka razy, a nie korzystam z niego nawet rok...
Ostatnio w klatce D tez nie działał. Zgłaszałam do zarządcy i dość szybko naprawili.
-
Pytanie rozwojowe, spotkal sie ktos z terminalami domofonow (przy wejsciu do klatki schodowej) otwieranych karta zblizeniowa?
ragandbones pisze:Pytanie rozwojowe, spotkal sie ktos z terminalami domofonow (przy wejsciu do klatki schodowej) otwieranych karta zblizeniowa?
Jasne, np. os. Na lotnisku ma takie domowy. Wpisujesz kod albo przykładasz taki breloczek.
P.S. Mieszkam w bloku nr 6 i sprawność domofonu oceniam na tragiczną. Nie liczyłem tego, ale mam wrażenie, że na przestrzeni roku domofon nie działał ~10 razy.
Wróć do „Orlińskiego 10 (etap V) – forum mieszkańców budynku”