Cześć!
Czy ktoś już podłącził sobie Internet? Waham się między Netia/UPC.
Potrzebuję ponad 100 Mb/s, dlatego LTE nie pasuję.
Na innych forach opinje są różne.
Internet ponad 100 Mb/s - którego operatora wybrać w Krakowie - osiedle Avia 7
Re: Internet ponad 100 Mb/s - którego operatora wybrać w Krakowie - osiedle Avia 7
Jest też możliwość Orange 300 Mb/s z TV. Mam znajomego w Orange i załatwił mi 6mc za darmo
Re: Internet ponad 100 Mb/s - którego operatora wybrać w Krakowie - osiedle Avia 7
@_dani powiedz mi jakim cudem masz internet z Orange 300mb/s z TV? ja byłem w salonie Orange bo miałem usługi na starym adresie światłowód z tv i mi powiedzieli, że usług się nie da przenieść bo nie ma ku temu warunków:) a znajomi z AVIA 4 mieli ten sam problem 
pzdr

pzdr
pepe pisze:@_dani powiedz mi jakim cudem masz internet z Orange 300mb/s z TV? ja byłem w salonie Orange bo miałem usługi na starym adresie światłowód z tv i mi powiedzieli, że usług się nie da przenieść bo nie ma ku temu warunków:) a znajomi z AVIA 4 mieli ten sam problem
pzdr
Sprawdziłem na stronie Orange możliwości techniczne, pokazało że będzie 300 Mb/s. To samo potwierdził mi kumpel w salonie oraz inny gość w zupełnie innym salonie pomarańczy.
Nie każdy blok na Avii jest w zasięgu światła Orange. Na pewno jest Avia 3 i 7
_dani pisze:Jest też możliwość Orange 300 Mb/s z TV. Mam znajomego w Orange i załatwił mi 6mc za darmo
Dziękuje za wiadomość. Czy może Pan wysłać screenshot speedtest'u?
Pozdrawiam!
Hej. Tak jak napisał dani jest możliwość Internetu 300 i TV bo sam z tego skorzystałem i wziąłem tą ofertę. Byłem w salonie Orange w galerii Czyżyny. A jak to będzie działać to przetestuję końcem kwietnia jak przyjdzie monter 

realsugar pisze:_dani pisze:Jest też możliwość Orange 300 Mb/s z TV. Mam znajomego w Orange i załatwił mi 6mc za darmo
Dziękuje za wiadomość. Czy może Pan wysłać screenshot speedtest'u?
Pozdrawiam!
Jasne, że tak ale dopiero po 20.04 jak się przeprowadzę

Czy ktoś już zakładał może internet od UPC ? Jest jakaś różnica w cenie widocznej na ich stronie ?
Skoro UPC jest właścicielem kabelków to podejrzewam, że jest przydzielony również "opiekun" na nasz blok. Jeśli ktoś ba bezpośredni kontakt to dajcie znać.
Skoro UPC jest właścicielem kabelków to podejrzewam, że jest przydzielony również "opiekun" na nasz blok. Jeśli ktoś ba bezpośredni kontakt to dajcie znać.

AnnaNY pisze:Czy ktoś już zakładał może internet od UPC ? Jest jakaś różnica w cenie widocznej na ich stronie ?
Byłem w ich placówce w Galerii Czyżyny tydzień temu i powiedzieli mnie że podłączą nasz budynek pod koniec kwietnia, czekam od nich na telefon.
Hej,
W piątek podłączyli mi internety 300tkę i TV z orange. Póki co działa jak ta lala
W piątek podłączyli mi internety 300tkę i TV z orange. Póki co działa jak ta lala

Wróć do „Avia 7 (etap VII) - forum mieszkańców budynku”