Szanowni sąsiedzi,
Ktoś poruszał już może w/w temat, ew ma jakąś wiedzę czy w bloku jest pomieszczenie które może być przeznaczone na te cele?
[Bud. E] Rowerownia / wózkownia w bloku - Centralna Park Kraków
Re: [Bud. E] Rowerownia / wózkownia w bloku - Centralna Park Kraków
Pytałam Pani z LC Corp - powiedziała mi, że wszelkie pomieszczenia tego typu przekazali administracji i pytanie o rowerownię/wózkownię powinniśmy kierować do admistracji.
Także jest to trochę wymijająca odpowiedź, ale teoretycznie takie pomieszczenie może istnieć.
Także jest to trochę wymijająca odpowiedź, ale teoretycznie takie pomieszczenie może istnieć.
Spoko - pytanie gdzie? Nie ma miejsca na takie pomieszczenie niestety - komórki były 2 i to wszystko wiec tez chciałbym mieć miejsce na rower ale nie mam wielkiej nadziei na to iż takie pomieszczenie będzie. W bloku C już chyba jest około 50 komórek lokatorskich....
-
sam bym chetnie o taka rowerownie powalczyl 

Jak się wchodzi do mojej klatki (czwarta od prawej licząc stojąc przodem do wejścia), to na parterze zaraz po prawej stronie jest jakieś pomieszczenie administracji, tam by mogła być wózkownia. I fajnie by było. 

-
ktory nr klatki?
Nie wiem. Klatka na rogu.
My z Żoną podczas zakupu pytaliśmy o takie pomieszczenia, dostaliśmy stanowczą odpowiedź, że nie przewidują takiego miejsca niestety.
-
Just curious, nie mozemy probowac przeforsowac takiego pomyslu?
Wróć do „[Bud. E] (etap II) Osiedle Centralna Park – forum mieszkańców budynku”