[Bud. D] Szczelina na balkonie pomiędzy balustradą a płytkami - Centralna Park
[Bud. D] Szczelina na balkonie pomiędzy balustradą a płytkami - Centralna Park
Witam czy ktoś już zastanawiał sie jak zniwelować szczelinę na balkonie pomiędzy balustradą a płytkami? Co by np. psiak przez nia nie wypadł 

Re: [Bud. D] Szczelina na balkonie pomiędzy balustradą a płytkami - Centralna Park
Ja myślałam (po najmniejszej linii oporu) o doniczkach skrzynkach takich długich, tylko muszą mieć szerokość min.20 cm. Ewentualnie podest tarasowy na całą powierzchnię balkonu 

Re: [Bud. D] Szczelina na balkonie pomiędzy balustradą a płytkami - Centralna Park
Annarem pisze:Ja myślałam (po najmniejszej linii oporu) o doniczkach skrzynkach takich długich, tylko muszą mieć szerokość min.20 cm. Ewentualnie podest tarasowy na całą powierzchnię balkonu
O do niczkach myślałem ale zawsze to zabierze jakąś powierzchnie znowu podest w miejscach gdzie są szpary też nie będzie miał się ak trzymać :/
Myślałem żeby pod podest dac najpierw kratke ocynkowaną a potem własnie podest tarasowy może tak się uda stabilnie, ale czekam jeszcze na jakieś pomysły. Szczerze mówiąc dla mnie taka budowa balkonu jest dość mało praktyczna.
Greg pisze:Annarem pisze:Ja myślałam (po najmniejszej linii oporu) o doniczkach skrzynkach takich długich, tylko muszą mieć szerokość min.20 cm. Ewentualnie podest tarasowy na całą powierzchnię balkonu
O do niczkach myślałem ale zawsze to zabierze jakąś powierzchnie znowu podest w miejscach gdzie są szpary też nie będzie miał się ak trzymać :/
Myślałem żeby pod podest dac najpierw kratke ocynkowaną a potem własnie podest tarasowy może tak się uda stabilnie, ale czekam jeszcze na jakieś pomysły. Szczerze mówiąc dla mnie taka budowa balkonu jest dość mało praktyczna.
No te panele mają ok. 50×50 cm z tego, co się orientowałam, szpara ok.10cm więc jakby tak na wcisk ułożyć to może by się jakoś trzymało. W każdym razie też czekam na pomysły, bo póki co sierściuch musi oglądać świat zza szyby

Dla siersciucha nalezy osiatkowac 

eInka pisze:Dla siersciucha nalezy osiatkowac
Chyba nie tylko dla sierściucha...ale też przeciwko latającym z góry od sąsiadów petom i kawałkom szkła...

Ja bedę kładł deski kompozytowe na legarach. Widziałem że juz ktos takowe ma.
Greg pisze:Ja bedę kładł deski kompozytowe na legarach. Widziałem że juz ktos takowe ma.
Jak już położysz, to daj znać jak się to sprawdza i jak wygląda, jak możesz

Annarem pisze:Greg pisze:Ja bedę kładł deski kompozytowe na legarach. Widziałem że juz ktos takowe ma.
Oks
Greg pisze:Annarem pisze:Greg pisze:Ja bedę kładł deski kompozytowe na legarach. Widziałem że juz ktos takowe ma.
Oks
I jak? Położyłeś?
Wróć do „[Bud. D] (etap I) Osiedle Centralna Park – forum mieszkańców budynku”