Wrona pisze:
@misstrout nie my powinnśmy podmieniać tylko deweloper, ktory właśnie czymś takim nas karmił na wizualizacjach.
Ja żartowałam

Wrona pisze:
@misstrout nie my powinnśmy podmieniać tylko deweloper, ktory właśnie czymś takim nas karmił na wizualizacjach.
KCZ pisze:Nie wiem czy sprawdzacie sytuację na placykuja mam go pod wejściem do klatki. Sytuacja jest dramatyczna
( jak cały ten placyk ). Wszędzie piasek, na chodniku, parkingu, nosi się do budynku. Co myślicie aby w przyszłości wymienić piasek na specjalną powierzchnię, taka gabczasta? No chyba że to służy też jako piaskownica dla Waszych pociech ( nie orientuję się, dzieci nie mam;)). Podobno piasek jest aresztowany (tj. dwa razy plukany) ale ż biegiem czasu może tam być niezły się (o ile nie będziemy go wymieniac).
Pegaso pisze:KCZ pisze:Nie wiem czy sprawdzacie sytuację na placykuja mam go pod wejściem do klatki. Sytuacja jest dramatyczna
( jak cały ten placyk ). Wszędzie piasek, na chodniku, parkingu, nosi się do budynku. Co myślicie aby w przyszłości wymienić piasek na specjalną powierzchnię, taka gabczasta? No chyba że to służy też jako piaskownica dla Waszych pociech ( nie orientuję się, dzieci nie mam;)). Podobno piasek jest aresztowany (tj. dwa razy plukany) ale ż biegiem czasu może tam być niezły się (o ile nie będziemy go wymieniac).
Może to być niezła kuweta w przyszłości - nadzieją w tym, ,ze koty maja być w niewoli za siatkami
Wróć do „Osiedle Centralna Park Kraków - dyskusje na tematy ogólne”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości