Budowa inwestycji Orlińskiego 9 w Krakowie Czyżynach - dew. Budimex
Re: Budowa inwestycji Orlińskiego 9 w Krakowie Czyżynach - dew. Budimex
Jeden plac budowy, jeden fundament, jedna hala garażowa, jedna Enklawa więc zapewne też jedna wspólnota i do tego o ile dobrze pamiętam największy PUM w całej inwestycji Budimexu (13997 m²) 

Witam
Czy wybiera się ktoś może na spacer obok naszego osiedla ? Jeśli tak to mogłabym prosić o zdjęcie budynku C od strony balkonów
Pozdrawiam przyszłym mieszkańców.
Czy wybiera się ktoś może na spacer obok naszego osiedla ? Jeśli tak to mogłabym prosić o zdjęcie budynku C od strony balkonów

Pozdrawiam przyszłym mieszkańców.
Czesc, bylem wczoraj (niestety nie zrobilem zdjec).
Praktycznie wszystkie sciany od wewnetrznej strony (pomiedzy naszymi blokami) sa zasloniete przez rusztowania i widac spore efekty jesli chodzi o elewacje.
Praktycznie wszystkie sciany od wewnetrznej strony (pomiedzy naszymi blokami) sa zasloniete przez rusztowania i widac spore efekty jesli chodzi o elewacje.
To dobre wieści,bo myślałam że nic się nie dzieje z tamtej strony.Dziękuje za informacje.
Ewelina.Z pisze:To dobre wieści,bo myślałam że nic się nie dzieje z tamtej strony.Dziękuje za informacje.
Budimex co tydzień osiąga 1% zaawansowania więcej, więc bez obaw, na pewno coś na budowie się dzieje.

Cześć,
dzisiaj po podpisaniu aktu notarialnego udało mi się zrobić kilka fotek naszej inwestycji. Widać , że cały czas coś się dzieje - przy budynku A jest już przygotowywane podłoże pod kostkę brukową i jezdnię.

dzisiaj po podpisaniu aktu notarialnego udało mi się zrobić kilka fotek naszej inwestycji. Widać , że cały czas coś się dzieje - przy budynku A jest już przygotowywane podłoże pod kostkę brukową i jezdnię.

- Wściekły Wąż
Bardzo dziękuję za te zdjęcia
.

- Wściekły Wąż
Dzisiaj byłem na spacerze w okolicy. Blok A wygląda na praktycznie skończony od zewnątrz. Szyby są od środka zasłonięte folią i widać, że robotnicy pracują w środku (coś majstrowali przy nawiewnikach przy oknach). Nie zrobione są jeszcze drzwi do klatek schodowych (z tego co można zauważyć patrząc z zewnątrz). No i dzisiaj pracowali nad parkingiem przed blokiem - układali kostkę.
Jeśli chodzi o pozostałe bloki to im bardziej w kierunku wschodnim, tym prace mniej zaawansowane.
Jedno cieszy - na budowie praca wrze jak w ulu.
Jeśli chodzi o pozostałe bloki to im bardziej w kierunku wschodnim, tym prace mniej zaawansowane.
Jedno cieszy - na budowie praca wrze jak w ulu.

To dobre wiadomości.
Wróć do „Orlińskiego 9 - forum dotyczące tematów ogólnych”