Pod jaki urząd skarbowy podlegaja osiedle Avia i Orlińsiego?
-
Pod jaki urząd skarbowy podlegaja osiedle Avia i Orlińsiego?
Czy orientujecie sie pod jaki urzad skarbowy podlegaja mieszkancy Avii ?
Re: Pod jaki urząd skarbowy podlegaja osiedle Avia i Orlińsiego?
Cała Avia jak i Orlińskiego podlega pod Urząd Skarbowy Kraków-Śródmieście, przy ul. Krowoderskich Zuchów 2.
-
Ralfin pisze:Cała Avia jak i Orlińskiego podlega pod Urząd Skarbowy Kraków-Śródmieście, przy ul. Krowoderskich Zuchów 2.
Zgadza się, gdyż złożyłem Pit w hucie i przesłali go na Krowodreskich Zuchów...

serio? jak się meldowałem i pytałem o urząd skarbowy to dostałem info o US na bohaterów września.
100% krowoderskich Zuchów 2
Był nawet jakiś artykuł w gazecie o tym jakie to głupie, że mieszkamy w NH, a na Krowodrzę trzeba jeździć, ja się już przepisałem do US Śródmieście i nikt do mnie nie dzwonił z informacją, że zły urząd.
Evadnro pisze:serio? jak się meldowałem i pytałem o urząd skarbowy to dostałem info o US na bohaterów września.
Meldowałeś się w Urzędzie Miasta zeznanie składasz do Urzędu Skarbowego.
Gdzie się dowiedziałeś że podlegasz pod Urząd Skarbowy Kraków Nowa Huta?
Żeby było śmieszniej powiem Wam tak jeżeli chodzi o Urząd Miasta to Avia i Orlińskiego podlega pod UMK na os. Zgody, jeżeli chodzi o Urząd Skarbowy to na pewno jest to US Kraków-Śródmieście.
Jeżeli ktoś złoży zeznanie do US Nowa Huta umieszczając na zeznaniu adres Avia/Orlińskiego zostanie one przesłane do US Śródmieście
Z okolicznych osiedli pod Urząd Skarbowy Kraków Śródmieście podlegają osiedla
2 Płk. Lotniczego
Dywizjonu 303
2 Płk. Lotniczego
Dywizjonu 303
Ralfin pisze:Evadnro pisze:serio? jak się meldowałem i pytałem o urząd skarbowy to dostałem info o US na bohaterów września.
Meldowałeś się w Urzędzie Miasta zeznanie składasz do Urzędu Skarbowego.
Gdzie się dowiedziałeś że podlegasz pod Urząd Skarbowy Kraków Nowa Huta?
Żeby było śmieszniej powiem Wam tak jeżeli chodzi o Urząd Miasta to Avia i Orlińskiego podlega pod UMK na os. Zgody, jeżeli chodzi o Urząd Skarbowy to na pewno jest to US Kraków-Śródmieście.
Jeżeli ktoś złoży zeznanie do US Nowa Huta umieszczając na zeznaniu adres Avia/Orlińskiego zostanie one przesłane do US Śródmieście
wiem gdzie się meldowałem i co robiłem. zapytałem po prostu urzędnika, który US odpowiada za ten region, odpowiedział z pełnym przekonaniem, że Bohaterów

To kogo się pytałeś jeśli można wiedzieć, bo ciężko coś zrozumieć z Twojej ostatniej wypowiedzi?
Wróć do „Osiedle Avia - forum dotyczące tematów ogólnych”