Witajcie sasiedzi,
Piszę do Was z apelem żeby pilnować żeby drzwi główne do naszego bloku (te z domofonem) były zamykane. Niestety praktycznie codziennie są wyotwierane szeroko że każdy bez problemu może się dostać do środka.
Z tego co słyszałem to w tym tygodniu były włamania do schowków w naszym garażu podziemnym i mieszkańcom skradziono rowery i inne przedmioty.
Jak doskonale wiemy owe główne drzwi wejściowe są jedynym sposobem dostania się do wnętrza więc pilnujmy żeby były zamykane!
Zamykajmy drzwi wejściowe do bloku - Orlińskiego 12
-
Re: Zamykajmy drzwi wejściowe do bloku - Orlińskiego 12
A ten ochroniarz od czego tam jest?
Ogladania filmow na przenosnym odtwarzaczu dvd.
-
Zgadza się
Pan ogląda filmy i pomaga śmieciarce podjeżdżać pod kontener. W kontekście podjęcia decyzji o pozostawieniu lub odwołania ochrony to zarządca napisał mi, że zebranie wspólnoty planuje dopiero w pierwszym kwartale 2019 roku.

Witam
Wiem że to nie temat dotyczący odwołania ochrony ale powinniśmy się jej pozbyć. Bo nic dobrego nie wnosi poza kosztami które niestety mamy.
Wiem że to nie temat dotyczący odwołania ochrony ale powinniśmy się jej pozbyć. Bo nic dobrego nie wnosi poza kosztami które niestety mamy.
Biorąc pod uwagę ostatnie dewastacje w innym bloku na osiedlu, apeluję o zamykanie wieczorem drzwi przy domofonie i drzwi do klatki. Czasem zdarza się, że nawet późnym wieczorem są otwarte na oścież 

Wróć do „Orlińskiego 12 (etap VIII) – forum mieszkańców budynku”