knd pisze:Żona była dzisiaj w warzywniaku i przyniosła newsa, że będą się stąd zwijać.
jakim warzywniaku? Do tej pory nie odkryłam żadnego

knd pisze:Żona była dzisiaj w warzywniaku i przyniosła newsa, że będą się stąd zwijać.
michal.d pisze:Kebab na O3 sprawdziłem i jak dla mnie jest bardzo dobrze, duży kebab za 14 jest bardzo duży i smaczny, wołowinka cieniutko pokrojona:) Czas oczekiwania 10-15 minut jest ok, w końcu gotowych nie dają i ktoś go musi zrobić. Od ręki to tylko w Mac'u (ble).
Mi by się jeszcze marzył na osiedlu bar mleczny z polska kuchnią oraz kawiarnia z białą kawą z ekspresu do 5zł:)
michal.d pisze:Kebab na O3 sprawdziłem i jak dla mnie jest bardzo dobrze, duży kebab za 14 jest bardzo duży i smaczny, wołowinka cieniutko pokrojona:) Czas oczekiwania 10-15 minut jest ok, w końcu gotowych nie dają i ktoś go musi zrobić. Od ręki to tylko w Mac'u (ble).
Mi by się jeszcze marzył na osiedlu bar mleczny z polska kuchnią oraz kawiarnia z białą kawą z ekspresu do 5zł:)
michalxg pisze:michal.d pisze:Kebab na O3 sprawdziłem i jak dla mnie jest bardzo dobrze, duży kebab za 14 jest bardzo duży i smaczny, wołowinka cieniutko pokrojona:) Czas oczekiwania 10-15 minut jest ok, w końcu gotowych nie dają i ktoś go musi zrobić. Od ręki to tylko w Mac'u (ble).
Dobra kawa z ekspresu z mlekiem do 5 PLN? Przypominam, że mieszkamy w Krakowie i o takich cenach możesz zapomnieć. A jeśli jesteś innego zdania to zachęcam do założenia lokalu z takimi marżami, zobaczymy po jakim czasie splajtujesz
znasiek pisze:ktoś już próbował na Orlińskiego 5 nowej pizzy OsiedloVa m.facebook.com/osiedlova
Wróć do „Orlińskiego 1 (etap III) – forum mieszkańców budynku”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 7 gości