Odpady wielkogabarytowe / kiedy odbiór z osiedla Avia

Forum osiedla Avia dla mieszkańców i osób planujących zakup. Standard wykończenia, podpisywanie umów, odbiory.
annielka

Odpady wielkogabarytowe / kiedy odbiór z osiedla Avia

Postautor: annielka » 09 cze 2018, 21:50

Dzień dobry,

takie pytanie mam: gdzie można sprawdzić, kiedy mieszkańcy Avii mogą oddać odpady wielkogabarytowe? Muszę bardzo pilnie pozbyć się uszkodzonej szafy, nie chcę tego robić nielegalnie, do Lamusowni nie oddam, bo musiałabym chyba na piechotę zanieść - daleko nie jest, ale to ciężkie jak czort, nawet w częściach.

W harmonogramie na stronie MPO mowa tylko o spółdzielni mieszkaniowej Czyżyny na os. Dywizjonu 303 :(

knd

Re: Odpady wielkogabarytowe / kiedy odbiór z osiedla Avia

Postautor: knd » 09 cze 2018, 22:16

annielka pisze:Dzień dobry,

takie pytanie mam: gdzie można sprawdzić, kiedy mieszkańcy Avii mogą oddać odpady wielkogabarytowe? Muszę bardzo pilnie pozbyć się uszkodzonej szafy, nie chcę tego robić nielegalnie, do Lamusowni nie oddam, bo musiałabym chyba na piechotę zanieść - daleko nie jest, ale to ciężkie jak czort, nawet w częściach.

W harmonogramie na stronie MPO mowa tylko o spółdzielni mieszkaniowej Czyżyny na os. Dywizjonu 303 :(

Nie znam odpowiedzi na Twoje pytanie, ale jakby co, to mogę Ci ją pomóc rozmontować i przetransportować autem.
Wywoziłem tam przy kilku okazjach rożne rzeczy i mam dobre wspomnienia. ;)

michalxg

Postautor: michalxg » 09 cze 2018, 23:12

annielka pisze:Dzień dobry,

Taką prośbę wystarczy zgłosić do zarządcy o organizację wywozu, on ustali termin z MPO.

marca

Postautor: marca » 17 cze 2018, 23:33

W A-5 na drzwiach jest info, że odbiór we wtorek (19.06) od godz. 7.00 od str. Orlińskiego ;)

Wróć do „Osiedle Avia - forum dotyczące tematów ogólnych”