Zakłócanie ciszy nocnej / krzyki w bloku - Avia 1 Kraków

Forum dla osób, które zamieszkają w budynku Avia 3 budowanym przez Budimex w krakowskich Czyżynach.
Edyta.

Re: Zakłócanie ciszy nocnej / krzyki w bloku - Avia 1 Kraków

Postautor: Edyta. » 11 cze 2018, 8:23

M4334 pisze:Ja też słyszałem. Kilka razy próbowałem interweniować ale wykonawcy są bezczelni. Robią do punkt 22:00 żeby policja nie wystawiła im mandatu.

policja i tak nie wystawi mandaty- ewentualnie pouczenie, o ile przyjedzie po 2 godzinach od wezwania...

a ci co się drą przez megafon? co tydzień impreza i nic

dexter

Postautor: dexter » 11 cze 2018, 8:52

Te imprezy z darciem na balkonie z użyciem megafonu w środku nocy to problem nie tylko Waszego bloku - czy nikt na to nie reaguje?? To zwykłe chamstwo i buractwo - zero szacunku dla mieszkańców, drąc się przez megafon pokazują jaki mają stosunek do wszystkich....Kto jest zarządcą Avii 1? Czy ktoś już zgłaszał ten problem, bo do ochrony nie ma po co iść - oni nie robią absolutnie nic, jakaś paranoja :shock:

xksisnki

Postautor: xksisnki » 11 cze 2018, 15:19

Od tego upalu chyba niektorym sie w glowie poprzestawialo, wczoraj po 23 krzyki na cale osiedle - epitety i slowa slyszane w nocy jak od ludzi umyslowo opoznionych

prusolka

Postautor: prusolka » 16 cze 2018, 13:44

W Avia 5 klatka C też mieliśmy podobnych lokatorów, ciągle imprezy, krzyki, spiewy, schadzki, kłótnie itd, na szczęście były to osoby wynajmujące a nie właściciele mieszkania. Po kilkunastu interwencjach mieszkańców do zarzadcy, ochrony i policji lokatorzy wyprowadzili się.

M4334

Postautor: M4334 » 18 cze 2018, 8:47

Wczoraj/dzisiaj przed 2 w nocy krzyki jakiś chłopców z łamiącym się głosem o biało czerwonych... Z tego co zdążyłem wychwycić to była jakaś banda baranów z Dywizjonu 303.

Wróć do „Avia 1 (etap VI) - forum mieszkańców budynku”