Sklepy w Naszym budynku na Orlińskiego 1 - gdzie zrobimy zakupy w Czyżynach
Re: Sklepy w Naszym budynku na Orlińskiego 1 - gdzie zrobimy zakupy w Czyżynach
coś tam jest więcej oprócz pierogów!? jakieś info na necie o tym miejscu jest?
To taki bar z domowym jedzeniem. Kupiłam dzisiaj pierogi z mięsem i są o niebo lepsze niż w hucie pierogów- wyglądają i smakują jak domowe z pyszna cebulką. Do tego miła starsza Pani która obsługuje. Wystrój średni ale jeśli reszta dań jest na takim samym poziomie to super! Jutro mają rozniesc ulotki i poszerzyć menu dziś był dostępny żurek z jajkiem i kiełbaską,pierogi, naleśniki, kotlet- więcej nie pamiętam. Ceny także są bardzo przyzwoite- 10 szt. pierogów za 10 zł ( są duze).
Karo88 pisze:To taki bar z domowym jedzeniem. Kupiłam dzisiaj pierogi z mięsem i są o niebo lepsze niż w hucie pierogów- wyglądają i smakują jak domowe z pyszna cebulką. Do tego miła starsza Pani która obsługuje. Wystrój średni ale jeśli reszta dań jest na takim samym poziomie to super! Jutro mają rozniesc ulotki i poszerzyć menu dziś był dostępny żurek z jajkiem i kiełbaską,pierogi, naleśniki, kotlet- więcej nie pamiętam. Ceny także są bardzo przyzwoite- 10 szt. pierogów za 10 zł ( są duze).
Roznoszenie ulotek to akurat sobie moga darowac, nie wiem czy jest na tym osiedlu chociaz jedna osoba, ktora to przeglada. Ja tylko wyciagam listy, a cala reszta do smietnika.
knd pisze:Karo88 pisze:To taki bar z domowym jedzeniem. Kupiłam dzisiaj pierogi z mięsem i są o niebo lepsze niż w hucie pierogów- wyglądają i smakują jak domowe z pyszna cebulką. Do tego miła starsza Pani która obsługuje. Wystrój średni ale jeśli reszta dań jest na takim samym poziomie to super! Jutro mają rozniesc ulotki i poszerzyć menu dziś był dostępny żurek z jajkiem i kiełbaską,pierogi, naleśniki, kotlet- więcej nie pamiętam. Ceny także są bardzo przyzwoite- 10 szt. pierogów za 10 zł ( są duze).
Roznoszenie ulotek to akurat sobie moga darowac, nie wiem czy jest na tym osiedlu chociaz jedna osoba, ktora to przeglada. Ja tylko wyciagam listy, a cala reszta do smietnika.
Jest. Niektórych interesuje to co sié otwiera w okolicy.
Bar w AVI 3 o którym piszecie genialny. Za 14 złotych lunch dnia nie do przejedzenia! Pyszny rosołek domowy i drugie danie ogromny schabowy z kapustką i ziemniakami. Obsługa 11 na 10 
oby tak dalej!

oby tak dalej!
mateusz pisze:Bar w AVI 3 o którym piszecie genialny. Za 14 złotych lunch dnia nie do przejedzenia! Pyszny rosołek domowy i drugie danie ogromny schabowy z kapustką i ziemniakami. Obsługa 11 na 10
oby tak dalej!
Zjadłam dziś z mięsem. Leżę i płacze, że nie mam więcej. Pycha. Jedne z najlepszych w Krakowie.
Smutna wiadomość dla kebabożerców: wygląda na to że nasz kebab nie przędzie najlepiej bo na Olx jest ogłoszenie odstąpienia lokalu
a szkoda bo kebs nie najgorszy...

Neigbour pisze:Smutna wiadomość dla kebabożerców: wygląda na to że nasz kebab nie przędzie najlepiej bo na Olx jest ogłoszenie odstąpienia lokalua szkoda bo kebs nie najgorszy...
Szkoda. A w Orlińskiego 1 kolejny sklep alkoholowy i już macie lampę przy placu zabaw rozwaloną...
szkoda kebaba bo dobry , natomiast ktora lampa rozbita bo nie widzialem ?
Neigbour pisze:Smutna wiadomość dla kebabożerców: wygląda na to że nasz kebab nie przędzie najlepiej bo na Olx jest ogłoszenie odstąpienia lokalua szkoda bo kebs nie najgorszy...
Chodzi o Salt & Vege na Orlińskiego 3, czy jakiś inny?
Wróć do „Orlińskiego 1 (etap III) – forum mieszkańców budynku”