Fitness Club w okrąglaku // szukamy inwestora // naciskamy na Budimex
-
Re: Fitness Club w okrąglaku // szukamy inwestora // naciskamy na Budimex
Jestem za silownia. Po co zasuwac km na najblizsze silki skoro mozna by miec pod nosem.
Świetny pomysł, tylko jeszcze żeby można było wejść na multisporta, bo inaczej mi się nie opłaca.
-
KITKA pisze:Świetny pomysł, tylko jeszcze żeby można było wejść na multisporta, bo inaczej mi się nie opłaca.
Dokładnie, moja dziewczyna nie wychodziła by wtedy z fitnessu...

Czy już coś więcej wiadomo odnośnie okrąglaka i co w nim będzie? 

duska pisze:Czy już coś więcej wiadomo odnośnie okrąglaka i co w nim będzie?
Ja się pytałem przy okazji załatwiania spraw związanych z odbiorem mieszkań i usłyszałem, że "chyba biura".
-
Budynek prawie gotowy. Oferta na stronie deweloper wisi.
budimex-nieruchomosci.pl/krakow-osiedle-avia-9
Cały budynek ma ponad 760 m i wcale nie jest powiedziane że na dole ma być kolejne 4 już przedszkole. Jak widać lokale można nabyć każdy z osobna ale jeśli pojawi się ktoś kto kupi całość to super. W dalszym ciągu uważam że budynek ma potencjał pod klub i jeśli ktoś zna kogoś z budżetem albo aktualnego operatora siłowni to warto o tej inwestycji poinformować.
Na osiedlu powstaje aktualnie dużo biznesów od sasa do lasa i potem upadają. Niech powstanie coś co będzie potrzebne dużej części.
budimex-nieruchomosci.pl/krakow-osiedle-avia-9
Cały budynek ma ponad 760 m i wcale nie jest powiedziane że na dole ma być kolejne 4 już przedszkole. Jak widać lokale można nabyć każdy z osobna ale jeśli pojawi się ktoś kto kupi całość to super. W dalszym ciągu uważam że budynek ma potencjał pod klub i jeśli ktoś zna kogoś z budżetem albo aktualnego operatora siłowni to warto o tej inwestycji poinformować.
Na osiedlu powstaje aktualnie dużo biznesów od sasa do lasa i potem upadają. Niech powstanie coś co będzie potrzebne dużej części.
Zapomnijcie o klubie fitness, nie ma szans, żeby się ktoś zdecydował na taki biznes przy obecnej konkurencji dużych sieci. Zwłaszcza, że każdy chce na multisporta wchodzić, a to żaden interes dla prowadzącego mały prywatny klub.
No to niech ktorys potentat wynajmie. Na osiedlu mieszka bardzo duzo mlodych osob ktore z cala pewnoscia bylyby zainteresowane cwiczeniem tam... zwlaszcza ze nie ma w okolicy zadnej sensownej silowni. Najblizsze to chyba Aqua Park / Mogilska / Plaza.... a to nie jest jakos super "pod nosem"
-
Arav pisze:No to niech ktorys potentat wynajmie. Na osiedlu mieszka bardzo duzo mlodych osob ktore z cala pewnoscia bylyby zainteresowane cwiczeniem tam... zwlaszcza ze nie ma w okolicy zadnej sensownej silowni. Najblizsze to chyba Aqua Park / Mogilska / Plaza.... a to nie jest jakos super "pod nosem"
Przecież przy Wandzie są 2 siłownie i to jest raptem 15 minut piechotą.
To napisz do tych potentatów niech wynajmą - koniecznie daj znać jaka była ich reakcja na takie rozkazy haha
Mnie też marzyłby się jakiś klub fitness na osiedlu. Jednak jest różnica podjeżdżać gdziekolwiek nawet 10-15 min. A mieć siłkę pod nosem.
Wróć do „Osiedle Avia - forum dotyczące tematów ogólnych”