Nowy park w Krakowie Czyżynach - projektujemy i dyskutujemy
Re: Nowy park w Krakowie Czyżynach - projektujemy i dyskutujemy
Oficjalnie: "Wojewoda Małopolski Decyzją z dnia 02.07.2018r. umorzył postępowanie odwoławcze ze względu na brak przesłanek do uznania osób odwołujących się za strony postępowania w sprawie uzyskanego pozwolenia na wykonanie robót budowlanych polegających na budowie nowego parku w Czyżynach."

I czekamy na zmiany w miejscu widocznym na fotce

Zajebiście!
ngy wiesz kiedy może być ogłoszony przetarg?
i czy jeżeli wykonawca znajdzie się od razu to kiedy start w terenie?

ngy wiesz kiedy może być ogłoszony przetarg?

i czy jeżeli wykonawca znajdzie się od razu to kiedy start w terenie?

jerzyk pisze:knd pisze:jerzyk pisze:rozumiem że to pismo jest pozytywne dla Parku?![]()
![]()
z nieoficjalnych info
![]()
Przeciez jeszcze nie dostali pisma, wiec nie ma zadnego nieoficjalnego info.
knd nie wtrącaj się bo nie z Tobą rozmawiam tylko z kompetentnym ngy, widzę też że nie masz bladego pojęcia o czym mówisz w różnych tematach to po pierwsze
po drugie istnieją informacje telefoniczne z których tez płyna ważne wiadomości, Ty załatwiasz wszystko zaczynając od ksiedza i z papierem w zębach do rady dzielnicy i tak już za pół roku masz pierwszą odpowiedź "że się nie da"
więc daruj sobie te brednie a konkretni ludzie jak np. ngy będą działać rzeczywiście
Bede wdzieczny, jesli przestaniesz byc wobec mnie agresywny.
Jesli brakuje Ci argumentow, to po prostu sie nie odzywaj, a nie obrazaj innych ludzi.
Dasz rade to zrobic, czy nikt nie nauczyl Cie czegos takiego?
knd pisze:jerzyk pisze:knd pisze:Przeciez jeszcze nie dostali pisma, wiec nie ma zadnego nieoficjalnego info.
knd nie wtrącaj się bo nie z Tobą rozmawiam tylko z kompetentnym ngy, widzę też że nie masz bladego pojęcia o czym mówisz w różnych tematach to po pierwsze
po drugie istnieją informacje telefoniczne z których tez płyna ważne wiadomości, Ty załatwiasz wszystko zaczynając od ksiedza i z papierem w zębach do rady dzielnicy i tak już za pół roku masz pierwszą odpowiedź "że się nie da"
więc daruj sobie te brednie a konkretni ludzie jak np. ngy będą działać rzeczywiście
Bede wdzieczny, jesli przestaniesz byc wobec mnie agresywny.
Jesli brakuje Ci argumentow, to po prostu sie nie odzywaj, a nie obrazaj innych ludzi.
Dasz rade to zrobic, czy nikt nie nauczyl Cie czegos takiego?
Rozmawiałem z ngy a to Ty nie pytany się wtrącasz ze swoimi pierdołami, które mnie nie interesują więc sam się naucz zachowania skoro się wtrącasz w czyjąś rozmowę i jeszcze masz pretensje! Żegnam!
forum to nie prywatny czat, każdy może się wypowiadać,
a jak się macie kłócić to zrobicie sobie osobny temat
A co do parku to już nie mogę się doczekać kiedy zaczną
a jak się macie kłócić to zrobicie sobie osobny temat

A co do parku to już nie mogę się doczekać kiedy zaczną

To wasza zasługa, że powstanie, bo nie odpuściliście! To jest kierunek, którym musicie podążać. Pamiętajcie, że przyszłość tego miasta zależy tylko od was i nikogo innego.
Ostatnio zmieniony 13 lut 2022, 22:30 przez lrc1912, łącznie zmieniany 1 raz.
hej
co dalej z parkiem?
kiedy ruszają?
co dalej z parkiem?
kiedy ruszają?
-
Póki co powstaje tam parking - dziki oczywiście 

Z tego co kojarzę, to planują już ogłoszenie przetargu, tylko chyba nie na całość, tylko w ramach możliwości budżetowych na ten rok. Ale powinno ruszyć 
Jeżeli chodzi o parking, to faktycznie, mamy jeszcze więcej miejsca zajętego przez samochody wokół osiedla. Miejmy nadzieję, że nie będzie protestów, jak zaczną budowę i skończy się tam parkowanie.

Jeżeli chodzi o parking, to faktycznie, mamy jeszcze więcej miejsca zajętego przez samochody wokół osiedla. Miejmy nadzieję, że nie będzie protestów, jak zaczną budowę i skończy się tam parkowanie.
Wróć do „Dzielnica Czyżyny w Krakowie - sprawy ważne dla mieszkańców”