Czy ktoś z was byłby w stanie polecić porządnego, słownego
Poszukiwany specjalista ;)
-
joanna_ashes
Poszukiwany specjalista ;)
Drodzy sąsiedzi,
elektryka "z pieczątką" do podłączenia płyty indukcyjnej? Zależy mi na dobrym fachowcu 
Re: Poszukiwany specjalista ;)
W naszym bloku w klatce A mieszka Pan elektryk ,ale nie znam nazwiska,z tego co wiem robil instalacje w naszym bloku
moze sie odezwie na forum 
to numer z przed 4 lat 507 498 849, ale super gość, ma wszystkie uprawnienia, pieczątki i nie drogi (przynajmniej wtedy)
Elektryk z klatki A
503 186 623
503 186 623
-
joanna_ashes
Dziękuję bardzo!
Witam
Ja jestem mieszkancem tego bloku KL.B M-66 prowadzilem roboty elektryczne na tym budynku posiadam uprawnienia do podbicia gwarancji plyt indukcyjnych i piekarnikow dla sasiadow dobra cena. Przerobki instalacji tez moge wykonac posiadam wiekszosc zdjec instalacji elektrycznych w mieszkaniach. 503 186 623
Ja jestem mieszkancem tego bloku KL.B M-66 prowadzilem roboty elektryczne na tym budynku posiadam uprawnienia do podbicia gwarancji plyt indukcyjnych i piekarnikow dla sasiadow dobra cena. Przerobki instalacji tez moge wykonac posiadam wiekszosc zdjec instalacji elektrycznych w mieszkaniach. 503 186 623
Witam czy zna może ktoś dobrego plytkarza
Wróć do „Avia 7 (etap VII) - forum mieszkańców budynku”