Tomasz_S pisze:
Kompletnie się nie zgadzam... nie wiem jak Ty ale ja nie siedzę non stop na forum i zapewniam Cię, że większość mieszkańców nie na tu nawet konta.
To racja, nie wszyscy maja tu konta, ale akurat Ty masz dwa i siedziesz tutaj non stop

Tomasz_S pisze:
Kompletnie się nie zgadzam... nie wiem jak Ty ale ja nie siedzę non stop na forum i zapewniam Cię, że większość mieszkańców nie na tu nawet konta.
srsly pisze:Tomasz_S pisze:Kompletnie się nie zgadzam... nie wiem jak Ty ale ja nie siedzę non stop na forum i zapewniam Cię, że większość mieszkańców nie na tu nawet konta.
To racja, nie wszyscy maja tu konta, ale akurat Ty masz dwa i siedziesz tutaj non stop
abcd pisze:Drodzy Panstwo, zwroccie swoim gosciom uwage, zeby nocami nie rozmawiali glosno na parkingu, bo niestety niesie sie poglos do sypialni (wiekszosc mieszkancow jednak ma sypialnie od strony polnocy i wschodu). Zamowcie im taksowki jeszcze przed wyjciem.
Do pijanego mieszkanca klatki 5. Jesli Panu alkohol nie sluzy i nie potrafi pan otworzyc klatki bez darcia sie k***** oraz demolowania klatki, to prosze nie pic. Do wszystkiego nalezy dojrzec.
Na prawde troche kultury osobistej pozwoli uniknac zawracania glowy sluzbom, podczas gdy ktos moze potrzebowac w tym czasie pomocy.
Tomasz_S pisze:1. Śmieci otworzyć i wysyłać pod drzwiami - skoro i tak śmierdzi to się nauczy)
Wróć do „[Bud. D] (etap I) Osiedle Centralna Park – forum mieszkańców budynku”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość