To512 pisze:Odwracanie kota ogonem to widzę jak ludzie którzy kupili miejsca parkingowe próbują utrudnić innym parkowanie w imię rzekomego bezpieczeństwa.
W sumie tym tokiem rozumowania powinienem zrobić jak większość - mam miejsce to mam innych gdzieś.
Niestety mam w sobie trochę empatii do innych i raczej staram się myśleć o ogóle a nie utrudniać życie innym.
Jeśli ktoś nie ma miejsca parkingowego życzę powodzenia żeby ta uchwała nie przeszła bo ktoś sobie wymyślił że mu przeszkadza to że parkujecie w miejscu gdzie zasadniczo nikomu nie powinno to przeszkadzać a Państwu z parkingami życzę powodzenia w trakcie odwiedzin kogoś z rodziny![]()
Trochę mi to przypomina temat z innego bloku. Gość chce połączyć dwa mieszkania - mieszkańcy wspólnoty się nie zgadzają bo zabierze parę centymetrów korytarza.
Nie wiem czy komuś to faktycznie przeszkadza no ale... PO CO MA MIEĆ LEPIEJ?
Oj chyba mam duże obawy czy z tą dobrocią dla innych było cie stać na zakup miejsca.
A tak naprawdę to mówisz o utrudnianiu innym życia . A w jaki sposób. To chyba inni utrudniają nie życie a wjazd na miejsce parkingowe. Dlaczego ludzie mają się na to godzić . Jak chcesz być matką Teresą i zbawiać swiat to jedź na misje