zawiadomienie prokuratury

Forum dla osób, które zamieszkają w budynku Avia 3 budowanym przez Budimex w krakowskich Czyżynach.
anonymus

zawiadomienie prokuratury

Postautor: anonymus » 01 sie 2018, 14:07

Rozumiem, że administrator strony zdaje sobie sprawę z tego, że nie może bezpodstawnie usuwać wpisów użytkowników forum. Rozumiem, że te moje dwa wpisy dotyczące trolla "knd" mogły administratora zaboleć tym bardziej, że administrator strony o wszystkim wie.
Pragnę zwrócić uwagę, iż mamy XXI wiek i sprawdzenie skąd ktoś pisze, za kogo się podaje, ile ma nicków i gdzie zajmuje kilka sekund :)

Szanowny Panie administratorze strony bądź i pomagierzy zwracam się z prośbą o przywrócenie moich wpisów. Nie było w nich nic obraźliwego a jedynie zwrócenie uwagi na trolla, który ma kilka nicków, dokonuje wiele obraźliwych nas wpisów, obraża mieszkańców i jego rolą jest tylko i wyłącznie skłócenie wszystkich ze sobą. Jako mieszkaniec tego osiedla mam prawo wypowiadać się na każdy temat. Administrator strony -pod groźbą kary- nie ma prawa ingerować w żadne moje wpisy zwłaszcza, że w owych wpisach nikt nie jest obrażany, nie używane są wulgaryzmy, wpisy są przedstawieniem danej sytuacji.
Ostatnio zmieniony 01 sie 2018, 14:29 przez anonymus, łącznie zmieniany 1 raz.

anonymus

Re: zawiadomienie prokuratury

Postautor: anonymus » 01 sie 2018, 14:10

Rozumiem, że administrator strony zdaje sobie sprawę z tego, że nie może bezpodstawnie usuwać wpisów użytkowników forum. Rozumiem, że te moje dwa wpisy dotyczące trolla "knd" mogły administratora zaboleć tym bardziej, że administrator strony o wszystkim wie.
Pragnę zwrócić uwagę, iż mamy XXI wiek i sprawdzenie skąd ktoś pisze, za kogo się podaje, ile ma nicków i gdzie zajmuje kilka sekund :)

Szanowny Panie administratorze strony i jego pomagierzy zwracam się z prośbą o przywrócenie moich wpisów. Nie było w nich nic obraźliwego a jedynie zwrócenie uwagi na trolla, który ma kilka nicków, dokonuje wiele obraźliwych nas wpisów, obraża mieszkańców i jego rolą jest tylko i wyłącznie skłócenie wszystkich ze sobą. Jako mieszkaniec tego osiedla mam prawo wypowiadać się na każdy temat. Administrator strony -pod groźbą kary- nie ma prawa ingerować w żadne moje wpisy zwłaszcza, że w owych wpisach nikt nie jest obrażany, nie używane są wulgaryzmy, wpisy są przedstawieniem danej sytuacji.
Ostatnio zmieniony 01 sie 2018, 14:29 przez anonymus, łącznie zmieniany 1 raz.

anonymus

Postautor: anonymus » 01 sie 2018, 14:13

Dodatkowo od dawna usuwane są wpisy również innych użytkowników. Zwłaszcza mówimy tu o wpisach niewygodnych, nieprzyjaznych dla dewelopera.

anonymus

Postautor: anonymus » 01 sie 2018, 14:18

Szanowny administratorze strony
Proszę zacząć usuwać wpisy swoich trolli, wpisy w których my mieszkańcy jesteśmy wyzywani od debili, wsioków, głupków i oszołomów.

slwk
Administrator

Postautor: slwk » 01 sie 2018, 16:10

Szanowny Panie / Pani,

używanie we wpisach dużych liter (powszechnie w internecie kojarzone z krzyczeniem), obrażanie innych użytkowników oraz produkowanie postów nic niewnoszących do tematu dyskusji, powoduje, że są one kasowane - najnormalniejsza sprawa w internecie.

Forum powstało, aby mieszkańcy dzielnicy mogli w sposób prosty oraz przejrzysty, wymieniać się opiniami i informacjami. Uprzejmie więc proszę o zaprzestanie siania zamętu. Myślę, że wszyscy chętnie przeczytają Pana / Pani wypowiedzi, jeśli będą merytoryczne, nie będą obrażały innych oraz będą pisane zgodnie z obowiązującymi w internecie zasadami.

Jeżeli czuje się Pan / Pani obrażony wpisami innych użytkowników, to proszę je zgłosić, jest do tego specjalny przycisk.

Ukłony,
admin

anonymus

Postautor: anonymus » 01 sie 2018, 16:46

Szanowny Administratorze
w moich wpisach (tych usuniętych) nie było żadnego obrażania tylko kulturalne stwierdzenie faktu. Szkoda, że słowa, które admin skierował do mnie nie skierował/nie kieruje do swoich trolli, którzy to właśnie obrażają innych i sieją zamęt.
Pozdrawiam

Wróć do „Avia 3 (etap V) - forum mieszkańców budynku”