hysiek83 pisze:Dzisiaj znowu godzina 2 w nocy a od kilku godzin muzyka na cały regulator i nocne hałasy przy papierosie na ganku w klatce g w tym samym mieszkaniu na parterze. No chyba nie cały blok musi słyszeć opowieści i głośne hałasy!!!![]()
![]()
![]()
Dupczek pisze:hysiek83 pisze:Dzisiaj znowu godzina 2 w nocy a od kilku godzin muzyka na cały regulator i nocne hałasy przy papierosie na ganku w klatce g w tym samym mieszkaniu na parterze. No chyba nie cały blok musi słyszeć opowieści i głośne hałasy!!!![]()
![]()
![]()
To może trzeba było dzwonić na policję a nie pisać na forum??? Wyjścia są chyba tylko trzy:
1 Dzwonić na policję/straż miejską
2 Odwiedzić towarzystwo i imprezować z nimi albo z nimi walczyć jak rozumiem jak sąsiad qubek ( z tymże wtedy oni mogą zadzwonić na policję)
3 Pisać o tym na forum licząc że imprezowicze ugną się pod naciskiem forum, haha.
Ja nie mieszkam w klatce G, ale słyszałem i tak tę imprezę i zastanawiałem się nad telefonem do "służb". Zdumiewa mnie jedno - naprawdę nikomu z klatki G te hałasy nie przeszkadzają?
Czy Ci ludzie są aż tak głusi?
A może się boją?
Polskie "chochoły" w apatycznym, sennym, transie? Czy jeśliby ktoś podpalił blok spłonęliby we śnie? Czy jeśli ktoś naplułby im w twarz, udawaliby że pada deszcz? Tak tylko pytam, bo to chyba większy problem niż zapach smażonej cebuli (inny temat z tego forum)...
Wróć do „Orlińskiego 6 (etap II) – forum mieszkańców budynku”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości