a) ja sobie nie wyobrażam, żeby administracja codziennie do mnie dzwoniła, a każdy właściciel ma prawo robić z swoim głosem co zechce i nawet olewać sprawę - boli mnie to, ale taka jest prawda
b) zgadzam się, że przedłużanie w nieskończoność nie ma sensu, ale czy ktoś wiedział, że połowa mieszkańców to wynajmujący i będzie tak trudno zebrać 50,1% udziałów? Chyba nikt nie miał takiego przeczucia...
c) mnóstwo mieszkań w ogóle nie ma wycieraczek i nikt tam nie mieszka...
d) dziś zdobyliśmy kolejne 6 głosów po przejściu 50 mieszkań, więc nie ma tak łatwo...ale dziękuję Wszystkim, którzy nam otwierają i chcą rozmawiać

e) monitoring miał zastąpić ochronę i mimo, że Zarządca nie jest idealny to jednak nie są idiotami by nam zwiększać koszta, czekają aż przejdzie rezygnacja z ochrony
f) naprawdę nie wiem co powoduje, że mimo informacji w skrzynkach, na email'u, w bloku oraz na stronie klienta - nie zawsze informacja trafiała do właścicieli..
Musimy na pewno zmienić sposób głosowania, ale żeby był uczciwy dla Wszystkich i dawał szansę Mieszkańcom - Właścicielom, aby mieć wpływ na to co się ma dziać w naszym budynku. Miłego wieczoru