Nowe naliczanie za odbiór śmieci a opłata za kontener budowlany - Avia 1
-
Nowe naliczanie za odbiór śmieci a opłata za kontener budowlany - Avia 1
Hej. Mam pytanie dostaliscie nowe naliczanie za śmieci?? Pytanie brzmi, jeżeli mamy mieć nowe kosze i tam wynosimy smieci, to czemu mam płacić dodatkowo za kontener, jeżeli już dawno nie mam prac remontowych. Jeżeli ktoś wstanie wyjaśnić lub wytłumaczyć, bo może źle coś rozumiem:)
Re: Nowe naliczanie za odbiór śmieci a opłata za kontener budowlany - Avia 1
Temu że jeśli ty miałeś szanse sobie wyrzucić śmieci pobudowlane i płacili za to wszyscy Właściciele to daj tą samą szansę osobom które jeszcze wykańczają swój lokal - a jest ich niestety jeszcze dość sporo.
-
tylko nie bierzesz jednego pod uwagę.....min 50% zapełniania kontenera to są śmieci codziennego użytku plus mieszkańcy innych bloków dorzucają się ze śmieciami...ostatnio przyłapałem na tym mieszkankę Avii 4, oczywiście miała głęboko w dupie co do niej mówiłem....niestety nie miałem ze sobą telefonu, natomiast następnym razem jej lub jej samochodu zdjęcie pojawi się na forum
GrzegorzDragon pisze:tylko nie bierzesz jednego pod uwagę.....min 50% zapełniania kontenera to są śmieci codziennego użytku plus mieszkańcy innych bloków dorzucają się ze śmieciami...ostatnio przyłapałem na tym mieszkankę Avii 4, oczywiście miała głęboko w dupie co do niej mówiłem....niestety nie miałem ze sobą telefonu, natomiast następnym razem jej lub jej samochodu zdjęcie pojawi się na forum
Od samego początku tak niestety było i nadal trwa. Przydało by się może zamieścić jakieś tabliczki z informacjami że kontener jest przeznaczony na odpady pobudowlane to może zmniejszy się w jakimś stopniu liczba wywozów i koszty za tym idące.
-
M4334 pisze:GrzegorzDragon pisze:tylko nie bierzesz jednego pod uwagę.....min 50% zapełniania kontenera to są śmieci codziennego użytku plus mieszkańcy innych bloków dorzucają się ze śmieciami...ostatnio przyłapałem na tym mieszkankę Avii 4, oczywiście miała głęboko w dupie co do niej mówiłem....niestety nie miałem ze sobą telefonu, natomiast następnym razem jej lub jej samochodu zdjęcie pojawi się na forum
Od samego początku tak niestety było i nadal trwa. Przydało by się może zamieścić jakieś tabliczki z informacjami że kontener jest przeznaczony na odpady pobudowlane to może zmniejszy się w jakimś stopniu liczba wywozów i koszty za tym idące.
Chyba jesteś człowiekiem wielkiej wiary:)
takie kartki dadzą tyle samo co kartki z info o nie parkowaniu w danym miejscu:)
Pytanie: czy te nowe smietniki się już pojawiły? Jeśli tak, to w którym miejscu? Nie było mnie chwile.
Nowe kontenery są w altanach.
Info na drzwiach klatki od zarządcy, że kontener na 'śmieci nietypowe' (gruz) do 24.09. Kto jeszcze potrzebuje powinien kontaktować się bezpośrednio z AS Nieruchomości.
Info na drzwiach klatki od zarządcy, że kontener na 'śmieci nietypowe' (gruz) do 24.09. Kto jeszcze potrzebuje powinien kontaktować się bezpośrednio z AS Nieruchomości.
Wróć do „Avia 1 (etap VI) - forum mieszkańców budynku”