Dostałam informację o zmianie wysokości czynszu (+6 zł). Wszystko fajnie, domyślam się, że ktoś/ większość/ wszyscy dostali podobną informację.
Mam wątpliwości co do sensu takiego podnoszenia czynszu teraz, kiedy za miesiąc nie będzie już ochrony, więc wysokość opłat spadnie o te nawet paredziesiąt zł. Czyli dostaniemy nowe rozliczenie z kwotą pomniejszoną o koszty ochrony. Tak mam to rozumieć?
Wysokość czynszu / zmiana wysokości czynszu - Avia 3
Re: Wysokość czynszu / zmiana wysokości czynszu - Avia 3
z wczoraj jest info (tu mieszkamy - portal klienta), że opłata za ochronę została zawieszona i wchodzi od października. Ja albo nie dostałem albo przeoczyłem info +6zł do czynszu.
Cały rok placilismy za ochronę 95gr za m2. Nagle w ostatnim miesiącu 90gr za m2. Jeśli od października będą chcieli odliczyć od czynszu 90gr a nie 95gr to trzeba się będzie dowiedzieć dlaczego i o co chodzi z tym kosztem. Ktoś może wie?
może te 5 gr to za ochronę osiedlową?
maniekmal pisze:może te 5 gr to za ochronę osiedlową?
Nie. Za ochronę osiedlowa płacimy w tej stawce 2,47.
Było to na zebraniu to 6 złotych to fundusz remontowy którego wcześniej nie mieliśmy..
A ochrona została przegłosowana na niższą składkę 90 gr
A ochrona została przegłosowana na niższą składkę 90 gr
Wróć do „Avia 3 (etap V) - forum mieszkańców budynku”