Odbiory mieszkań / terminy odbiorów mieszkań od dewelopera - Orlińskiego 9
Odbiory mieszkań / terminy odbiorów mieszkań od dewelopera - Orlińskiego 9
Cześć czy ma ktoś z Was do polecenia jakiąś osobę/osoby, który odbiorą ze mną mieszkanie i wszystko sprawdzą w rozsądnej cenie?
Re: Odbiory mieszkań / terminy odbiorów mieszkań od dewelopera - Orlińskiego 9
Przecież nie trzeba zaśmiecać forum takimi pytaniami i dodawać ich w kilku miejscach. Raz wystarczy. Inna sprawa, polecam wujka Google do tego, tam na pewno znajdzie się sporo takich wyników. Odbiór mieszkania od dewelopera był też już opisany na forum, wystarczy w jednym miejscu, zanim zlecą się tu różni spece od reklam na forach 

Wlasnie wplynal do Budimexu wypis z budowy tym samym jej zakonczenie 100%. Sa teraz przygotowywane wypisy dla kazdego.
A w rzeczywistości wygląda budowa na 100% czy tylko papier przyjął co miał przyjąć?
Ja osobiście Budimexowi ostatniej transzy nie przeleję dopóki będzie widać jakikolwiek ślad że prace budowlane trwają jeszcze lub są jeszcze potrzebne.
Ja osobiście Budimexowi ostatniej transzy nie przeleję dopóki będzie widać jakikolwiek ślad że prace budowlane trwają jeszcze lub są jeszcze potrzebne.
Na portalu klienta jest informacja o stanie zaawansowania 100%.
Ja jak dzisiaj rozmawiałem z Panią z budimexu i zapytałem się kiedy planują odbiory. To pod koniec listopada.. chcą puścić klika ekip które będą z Nami odbierać mieszkania, żeby wyrobić
Się w terminach.
Się w terminach.
Czarnykot pisze:Ja jak dzisiaj rozmawiałem z Panią z budimexu i zapytałem się kiedy planują odbiory. To pod koniec listopada.. chcą puścić klika ekip które będą z Nami odbierać mieszkania, żeby wyrobić
Się w terminach.
Pod koniec listopada czy pod koniec października ? Bo jesli pod koniec listopada to juz bedą po terminie.
d_ewelina pisze:Czarnykot pisze:Ja jak dzisiaj rozmawiałem z Panią z budimexu i zapytałem się kiedy planują odbiory. To pod koniec listopada.. chcą puścić klika ekip które będą z Nami odbierać mieszkania, żeby wyrobić
Się w terminach.
Pod koniec listopada czy pod koniec października ? Bo jesli pod koniec listopada to juz bedą po terminie.
Ciekawe czy pod koniec listopada to dla nich 21 listopada, bo taką datę mam wpisaną w umowie.

Re: odbiory mieszkań
Ja mam wpisany termin 21 ... nie jest to data ostateczna tylko planowana. Ale bardziej w 2 połowie listopada niż z jego początkiem maja być odbiory
Witam ,
ja trochę z innej beczki ale liczę na wyrozumiałość: Mój znajomy szuka małego mieszkania w tej okolicy do kupienia dla rodziców. Jeśli ktoś planuje sprzedaż w rozsądnej cenie to proszę o kontakt przez forum.
Pozdrawiam Rumpel
ja trochę z innej beczki ale liczę na wyrozumiałość: Mój znajomy szuka małego mieszkania w tej okolicy do kupienia dla rodziców. Jeśli ktoś planuje sprzedaż w rozsądnej cenie to proszę o kontakt przez forum.
Pozdrawiam Rumpel
Wróć do „Orlińskiego 9 - forum dotyczące tematów ogólnych”