Ochrona Danych Osobowych
Ochrona Danych Osobowych
W sobotę 10 listopada około 23 w nocy zadzwonił na mój numer który nie jest udostępniany, jest tylko na stronie Zarządców Nieruchomości z numeru prywatnego ,że w moim mieszkaniu (podając dokładną lokalizację) wyje alarm.Wszyscy się wypierają tzn.Administracja,ochrona ,konserwator całodobowa infolinia. Dziwna sprawa????
Re: Ochrona Danych Osobowych a wyjący alarm w bloku - Avia 2
EwaEGM pisze:W sobotę 10 listopada około 23 w nocy zadzwonił na mój numer który nie jest udostępniany, jest tylko na stronie Zarządców Nieruchomości z numeru prywatnego ,że w moim mieszkaniu (podając dokładną lokalizację) wyje alarm.Wszyscy się wypierają tzn.Administracja,ochrona ,konserwator całodobowa infolinia. Dziwna sprawa????
Może skoro wył alarm, a numer był podany gdzieś w administracji, to ktoś słusznie zadzwonił. Gdyby coś się działo, to ja np. wolałbym o tym wiedzieć, choć pewnie dobrze by było wiedzieć, kto dzwonił. Ale mam nadzieję, że nic poważnego się nie stało, w związku z alarmem. Alarm pewnie też przeszkadzał innym, skoro w nocy, więc też byli zaalarmowani i pewnie alarmowali administrację

Re: Ochrona Danych Osobowych
Alarmu w mieszkaniu nie było . Jeżeli ktoś z administracji to dlaczego nie powie, że dzwonili. Ciekawe jak mają zabezpieczone dane.
Ale tu się zgadzał numer tel. z adresem.
haveibeenpwned.com - strona do sprawdzania czy email nie był hakowany.
haveibeenpwned.com - strona do sprawdzania czy email nie był hakowany.
Dziwna sprawa. Coś się wyjaśniło, skąd mieli numer?
Wilusa pisze:Dziwna sprawa. Coś się wyjaśniło, skąd mieli numer?
Ochrona i Administracja powiedziała, ze nie udostępnili nikomu numeru .
Wróć do „Avia 2 (etap III) - forum mieszkańców budynku”