Dziwne pomysły mieszkańców
Re: Dziwne pomysły mieszkańców
Trzeba się liczyć, że na osiedlach tej wielkości można spotkać bogate spektrum osobowości 

Też nie lubię białego światła, no ale nikomu nie zabronię nim oświetlać mieszkania
Wiem, że niektórzy wolą jasne i czyste oświetlenie od ciepłego, bo np. lepiej przy nim widzą. Nie ma co się przejmować czyimś mieszkaniem
Co do firanek... mnie to zupełnie nie przeszkadza. W sensie nie czuję potrzeby zaglądać do wnętrza, u siebie też nie mam 

W Holandii mieszkania na parterze z oknami na całą ścianę tuż przy ruchliwym chodniku też obywają się bez firanek i rolet. Nikogo to nie dziwi a u nas zaraz debata musi być i ocenianie co wypada a co nie. Wrzuccie na luz, żyjcie własnym życiem i dajcie żyć innym.
HKM pisze:W Holandii mieszkania na parterze z oknami na całą ścianę tuż przy ruchliwym chodniku też obywają się bez firanek i rolet. Nikogo to nie dziwi a u nas zaraz debata musi być i ocenianie co wypada a co nie. Wrzuccie na luz, żyjcie własnym życiem i dajcie żyć innym.
Dokładnie

Wróć do „Osiedle Avia - forum mieszkańców inwestycji”