[Etap I] Terminy przekaznia kluczy / odbiorów mieszkań - Hynka Kraków od Dasta
Re: [Etap I] Terminy przekaznia kluczy / odbiorów mieszkań - Hynka Kraków od Dasta
My otrzymaliśmy informację kilka dni temu, że połowa grudnia.
Re: [Etap I] Terminy przekaznia kluczy / odbiorów mieszkań - Hynka Kraków od Dasta
trochę za dużo paniki moi drodzy, od początku była informacja że to początek grudnia będzie i nie ma przesłanek że tak się nie stanie ( mogę się założyć że końcówką listopada zaczną się wydawania pierwszych kluczy do mieszkań ) nie wiem dlaczego uważacie że pracę idą wolno ? przecież widać gołym okiem że teren wokół bloku z dnia na dzień zaczyna coraz mniej przypominać teren budowy, a powoływanie się na pracowników biura że mówią tak albo inaczej to mało rzetelne, bo każdy mówi coś innego, mam wrażenie że ich bardziej interesują inne inwestycję i potencjalni klienci, jeśli ktoś mi nie wierzy to proszę zadzwonić do biura i porozmawiać z każdym z osobna i zobaczycie że każdy powie coś innego także bądźmy dobrej myśli i czekamy na początek grudnia 

ALEX13 patrząc na Twój nad wyraz optymistyczny post z 12 sierpnia, to w rzeczywistości w ogóle on się nie sprawdził. Budynek z zewnątrz w dalszym ciągu jest niewykończony mimo, że zakończenie budowy oficjalnie miało być 30 września.
to przypomnę się początkiem grudnia :p
Cześć
czy ktoś już z Was otrzymał konkretną informacje, kiedy można spodziewać się kluczy?

-
Cześć, w tej chwili trwają odbiory techniczne, klucze będą wydawane w nowym roku prawdopodobnie. Być może pierwsze klucze trafia do właścicieli jeszcze przed świętami. Pozdrawiam
po kilkukrotnych przesunięciach terminów zapewniono mnie że klucze odbiory będą od stycznia 2019, jednak całe święta świeci się w niektórych mieszkaniach co moim zdaniem świadczy że niektórzy już odebrali mieszkania.
Czy ktoś z etapu I poleca ekipę remontową do wykończenia mieszkań ?
Proszę o namiary.

Wróć do „Osiedle Hynka Dasta Invest - forum mieszkańców”