Zmiana wyglądu balkonów - ciemne balkony w bloku - os. Hynka Dasta

Miejsce przeznaczone dla osób, które mają zamiar kupić lub już kupiły mieszkania na osiedlu przy Hynka od Dasta Invest w Krakowie Czyżynach.
emi_m

Re: Zmiana wyglądu balkonów - ciemne balkony w bloku - os. Hynka Dasta

Postautor: emi_m » 21 paź 2018, 13:18

Witam, byłam wczoraj na osiedlu zobaczyć jak stoi budowa I etapu na Hynka. Niestety balkony bez zmian i pewnie już tak zostanie. Zaskoczył mnie jednak stan elewacji od strony pasa startowego. Dasta wprowadziła kolejne zmiany w wyglądzie budynku. Czy pozytywne? Czekam na Wasze opinie. Może ktoś ma jakieś informacje o tym "malunku". Mam wrażenie, że Daste już ponosi fantazja.
Załączniki
2.jpg
2.jpg (158.04 KiB) Przejrzano 4224 razy

Nikola123

Postautor: Nikola123 » 21 paź 2018, 14:17

Na mnie niestety to nie zrobiło pozytywnego wrażenia.

ALEX13

Postautor: ALEX13 » 22 paź 2018, 21:23

A ja uważam że taki motyw jest pozytywny, coś innego może będzie tam plac zabaw na pewno ma to swój cel, jeśli Dasta wprowadza takie zmiany to proszę jak najwięcej :)

bianka.solderini

Postautor: bianka.solderini » 25 gru 2018, 13:26

ALEX13 pisze:A ja uważam że taki motyw jest pozytywny, coś innego może będzie tam plac zabaw na pewno ma to swój cel, jeśli Dasta wprowadza takie zmiany to proszę jak najwięcej :)

no nie rozpędzajmy się z tą "jak największą ilością" zmian

to dziwne malowidło jeszcze ujdzie (chociaż też specjalnie mi się nie podoba), ale te czarne, zamurowane dziuple nazywane balkonami, to faktycznie porażka. Współczuję tym, co kupili takie mieszkania.

Wróć do „Osiedle Hynka Dasta Invest - forum mieszkańców”