Naprawa usterek w częściach wspólnych przez dewelopera Budimex - Orlińskiego 9

Forum mieszkańców Orlińskiego 9 w Krakowie - tematy ogólne.
Kasi12

Naprawa usterek w częściach wspólnych przez dewelopera Budimex - Orlińskiego 9

Postautor: Kasi12 » 07 sty 2019, 7:26

Witam,

taki trochę inny temat, wiecie może coś o późniejszych poprawkach na klatkach schodowych? W sobotę byłem sprawdzić czy chociaż Bx zaczął naprawiać usterki w mieszkaniu (drobne przetarcia na futrynie drzwi) oczywiście nie :lol: i zauważyłem że części wspólne, wyżej wymieniona klatka schodowa posiada na ścianach przeróżne ślady przetarć oraz już poobrywane tynki na krawędziach. Niestety w grudniu tego jeszcze nie było.

agnesq12

Re: Naprawa usterek w częściach wspólnych przez dewelopera Budimex - Orlińskiego 9

Postautor: agnesq12 » 09 sty 2019, 12:33

Też się nad tym zastanawiałam, bo wygląda to strasznie. Ja swoją ekipę przestrzegłam, żeby uważali jak coś wnoszą, ale raczej pozostali robotnicy mają to w d....czy zarysują, obiją ściany korytarza. Powinien Budimex czy zarządca przeprowadzić taki remont po powiedzmy okresie 6 miesięcy kiedy większość z nas już będzie po remontach.

Bartek

Re: Naprawa usterek w częściach wspólnych przez dewelopera Budimex - Orlińskiego 9

Postautor: Bartek » 09 sty 2019, 15:38

agnesq12 pisze:Też się nad tym zastanawiałam, bo wygląda to strasznie. Ja swoją ekipę przestrzegłam, żeby uważali jak coś wnoszą, ale raczej pozostali robotnicy mają to w d....czy zarysują, obiją ściany korytarza. Powinien Budimex czy zarządca przeprowadzić taki remont po powiedzmy okresie 6 miesięcy kiedy większość z nas już będzie po remontach.

Zapomnij, że po 6 miesiącach większość będzie po remontach. Ja odbierałem mieszkanie 19.01.2018, a do dzisiaj wiele mieszkań w moim bloku jest niezamieszkałe...

agnesq12

Postautor: agnesq12 » 09 sty 2019, 16:38

Bartek pisze:
agnesq12 pisze:Też się nad tym zastanawiałam, bo wygląda to strasznie. Ja swoją ekipę przestrzegłam, żeby uważali jak coś wnoszą, ale raczej pozostali robotnicy mają to w d....czy zarysują, obiją ściany korytarza. Powinien Budimex czy zarządca przeprowadzić taki remont po powiedzmy okresie 6 miesięcy kiedy większość z nas już będzie po remontach.

Zapomnij, że po 6 miesiącach większość będzie po remontach. Ja odbierałem mieszkanie 19.01.2018, a do dzisiaj wiele mieszkań w moim bloku jest niezamieszkałe...

no to niech i po roku bedzie taki remont, ale powinien byc

Wróć do „Orlińskiego 9 - forum dotyczące tematów ogólnych”