[Bud. B] Kl. 2 - Domofon / działanie domofonu w nowym bloku - Orlińskiego 9
Re: [Bud. B] Kl. 2 - Domofon / działanie domofonu w nowym bloku - Orlińskiego 9
Te numery w domofonie wyszły wczoraj jak odbierałem mieszkanie co mnie dziwi że nikt przede mną nie sprawdzał działania domofonu w klatce pierwszej ale dobrze wiedzieć że już naprawione 

Mam pytanie odnośnie domofonu. Jestem z B, klatka 2.
Pod odebraniu "rozmowy" rozmówcę slychac dość cicho po obu stronach i strasznie piszczy.
Spotkał ktoś taki problem?
Pod odebraniu "rozmowy" rozmówcę slychac dość cicho po obu stronach i strasznie piszczy.
Spotkał ktoś taki problem?
9A klatka druga , ten sam problem, zgłoszone przy odbiorze 20.12
Do czasów remontu jak ktoś ściągnie domofon do remontu to reszta nie będzie dzialac. Musicie czekać do końców remontow w bloku. Tak mieliśmy na os. Avia. Powodzenia z AS nieruchomości. Dla mnie oni są niekompetentnii i leniwi. Tak że dzwonic i męczyć o wszystko co widzicie.
Runners pisze:Do czasów remontu jak ktoś ściągnie domofon do remontu to reszta nie będzie dzialac. Musicie czekać do końców remontow w bloku. Tak mieliśmy na os. Avia. Powodzenia z AS nieruchomości. Dla mnie oni są niekompetentnii i leniwi. Tak że dzwonic i męczyć o wszystko co widzicie.
A to sorki sasiedzi.
U mnie domofon dopiero wczoraj zostal ponownie zamontowany - sprawdzilem i dzialal na obecna chwile bez zarzutu.
Pozdrawiam
Witajcie,
Czy ktoś nadal ma problem z domofonem? U mnie nadal piszczy tak że nie idzie nikogo zrozumieć. Gdzie to zgłaszać, do budimexu czy do as nieruchomości?
Czy ktoś nadal ma problem z domofonem? U mnie nadal piszczy tak że nie idzie nikogo zrozumieć. Gdzie to zgłaszać, do budimexu czy do as nieruchomości?
Wróć do „[Bud. B] Orlińskiego 9 - forum mieszkańców budynku”