Uszkodzona szyba drzwi klatka A - Avia 2

Forum przeznaczone dla osób, które zamieszkają na osiedlu Avia 2 budowanym przez Budimex w Czyżynach.
Next

Uszkodzona szyba drzwi klatka A - Avia 2

Postautor: Next » 20 lut 2019, 12:56

Czy to tylko moje wrażenie, czy ta szyba w drzwiach jest uszkodzona już jakieś 3 miesiące? Czy ktoś wie kiedy nasz wspaniały zarządca planuje zająć się wymianą? A może potrzebuje interwencji inspektorów? Bo jestem przekonany, że gdy dziecko uderzy delikatnie w tą szybę to szyba NIE ZACHOWA SIĘ JAK NOWA!!!

auss

Re: Uszkodzona szyba drzwi klatka A

Postautor: auss » 20 lut 2019, 15:02

Przecież ona była naprawiona kilka tygodni temu. Rano wyglądała ok. Znów pękła ?

lokatorAvia

Re: Uszkodzona szyba drzwi klatka A - Avia 2

Postautor: lokatorAvia » 20 lut 2019, 15:39

Next pisze:Czy to tylko moje wrażenie, czy ta szyba w drzwiach jest uszkodzona już jakieś 3 miesiące? Czy ktoś wie kiedy nasz wspaniały zarządca planuje zająć się wymianą? A może potrzebuje interwencji inspektorów? Bo jestem przekonany, że gdy dziecko uderzy delikatnie w tą szybę to szyba NIE ZACHOWA SIĘ JAK NOWA!!!

Napisz do ZZN i się zapytaj proszę.
Odpowiedź umieść tutaj. Będę wdzięczny.

obcynh

Re: Uszkodzona szyba drzwi klatka A - Avia 2

Postautor: obcynh » 20 lut 2019, 19:32

A byłeś to sprawdzić czy tak piszesz co ktoś Ci cis chlapnie, chyba juz pare dni temu była wymieniona

Wróć do „Avia 2 (etap III) - forum mieszkańców budynku”