Antysłoikk pisze:Asiunia93 pisze:Witam widzę że temat zamykania bramek jest nadal gorącym tematem i nadal wielu z was nie rozumie co znaczy osiedle zamknięte jak czytałam post wyżej , ja nie mam nic przeciwko temu żeby np mieszkańcy os. Orlińskiego chodzili koło bloków AVI broń boże ale jak już przechodzisz już przez naszą bramkę to weź ja z łaski swojej zamknij bo mieszkańcy AVI za to wszystko płacimy !! A jak wam się nie podoba to zmieńcie sobie trasę i chodźcie na około jak nie potraficie uszanować jakiś reguł. " znasiek " jak masz problem z zamykaniem bramki to zmień sobie najlepiej trasę jak nie rozumiesz i nie potrafisz uszanować to że bramki maja być zamknięte !! Bo os.AVIA jest osiedlem zamkniętym a to że ty mieszkasz na os. Orlińskiego albo na D303 i masz jaki kole wiek problem z tymi bramkami to lepiej będzie jak zmienisz jednak sobie trasę , i nie będziesz musiał pilnować się z zamykaniem bramek.
Asiunia, Popieram 500 % Niestety mamy na osiedlu kilku januszu, ktorzy nie zrozumieli co kupujaale trzeba tluc do pustych lbow
Co posiada zamykanie to trzeba zamykac