mik pisze:Podobno będą słupki przed bramą, na chodniku. Może w końcu będzie można normalnie przejść. ASN dostało zgodę.
To cieszy!
Z drugiej strony nie ma jeszcze lądowiska dla helikoptera na dachu.
mik pisze:Podobno będą słupki przed bramą, na chodniku. Może w końcu będzie można normalnie przejść. ASN dostało zgodę.
renataszatkowska pisze:Z biura GOSPLAN:
Polikwidować chociaż te najbardziej kosztowne pozycje po 30-70 tyś zł. na dobry początek.
Nie wmawiajcie mi, że są do czegoś potrzebne...
483 pisze:renataszatkowska pisze:Z biura GOSPLAN:
Polikwidować chociaż te najbardziej kosztowne pozycje po 30-70 tyś zł. na dobry początek.
Nie wmawiajcie mi, że są do czegoś potrzebne...
To jest bardzo dobry pomysł. Wyłączyć windy i oświetlenie. Są schody, a przecież każdy ma latarkę w telefonie...
Runners pisze:Dowiedziałem się że kamery nie mogą być montowane na każdym piętrze bo to podchodzi pod inwigilację. Jest podobno przepis
Brunon K. pisze:Runners pisze:Dowiedziałem się że kamery nie mogą być montowane na każdym piętrze bo to podchodzi pod inwigilację. Jest podobno przepis
To czemu tego nie zrobić prywatnie? Na własnym piętrze. Udostępnione do monitoringu całości.
Są jakieś techniki bezprzewodowe, żeby nie ciągnąć pajęczyny?
M4334 pisze:Brunon K. pisze:Runners pisze:Dowiedziałem się że kamery nie mogą być montowane na każdym piętrze bo to podchodzi pod inwigilację. Jest podobno przepis
To czemu tego nie zrobić prywatnie? Na własnym piętrze. Udostępnione do monitoringu całości.
Bo korytarz przy mieszkaniu nie jest niczyją prywatną Własnością tylko częścią Wspólną - prywatnie się nie da, ewentualnie za zgodą wszystkich (czyli 100proc) mieszkańców.
Brunon K. pisze:M4334 pisze:Brunon K. pisze:To czemu tego nie zrobić prywatnie? Na własnym piętrze. Udostępnione do monitoringu całości.
Bo korytarz przy mieszkaniu nie jest niczyją prywatną Własnością tylko częścią Wspólną - prywatnie się nie da, ewentualnie za zgodą wszystkich (czyli 100proc) mieszkańców.
A Judasz?
Wizjer mam na myśli.
Runners pisze:Dowiedziałem się że kamery nie mogą być montowane na każdym piętrze bo to podchodzi pod inwigilację. Jest podobno przepis
Wróć do „Avia 1 (etap VI) - forum mieszkańców budynku”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 4 gości