Mam pytanie? W związku z dzisiejszą procesją przez Osiedle Avia i modlitwami od oknami mam pytanie: czy była udzielana zgoda na taki przemarsz i kto podjął taką decyzję

PiotrSz pisze:Dobry wieczór,
Mam pytanie? W związku z dzisiejszą procesją przez Osiedle Avia i modlitwami od oknami mam pytanie: czy była udzielana zgoda na taki przemarsz i kto podjął taką decyzjęSądzę w okolicach kościoła jest sporo miejsca i nie trzeba odprawiać drogi krzyżowej na zamkniętym osiedlu. Nie jest to miejsce ani manifestowanie swoich poglądów religijnych ani politycznych.
k59g pisze:PiotrSz pisze:Dobry wieczór,
Mam pytanie? W związku z dzisiejszą procesją przez Osiedle Avia i modlitwami od oknami mam pytanie: czy była udzielana zgoda na taki przemarsz i kto podjął taką decyzjęSądzę w okolicach kościoła jest sporo miejsca i nie trzeba odprawiać drogi krzyżowej na zamkniętym osiedlu. Nie jest to miejsce ani manifestowanie swoich poglądów religijnych ani politycznych.
Weź leki![]()
![]()
![]()
mmm123 pisze:To może przeprowadzka do Arabii Saudyjskiej?,
PiotrSz pisze:k59g pisze:PiotrSz pisze:Dobry wieczór,
Weź leki![]()
![]()
![]()
Przezabawne. Boki zrywać. Możesz procesję zaprosić do swojego mieszkania i git. Mnie to mierzi. Tyle.
k59g pisze:PiotrSz pisze:k59g pisze: Weź leki![]()
![]()
![]()
Przezabawne. Boki zrywać. Możesz procesję zaprosić do swojego mieszkania i git. Mnie to mierzi. Tyle.
Ta procesja była w przestrzeni publicznej a więc nie twojej prywatnej. Jak ci nie pasuje to zamykasz okno i oglądasz transmisję z meczetu lub marsa.
A ja jak bedzie taka możliwość to zaproszę procesję -a nawet mogę powiedzieć ,że zaprosiłem ich do siebie i i wara ci od tego którą drogą szli.
Wróć do „Avia 3 (etap V) - forum mieszkańców budynku”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość