Parkowanie na wjeździe do garażu podziemnego - Avia 4
Parkowanie na wjeździe do garażu podziemnego - Avia 4
Nie wiem co za idiota parkuje od kilku dni na wjeździe do garażu podziemnego w Avii 4, ale naprawdę trzeba być upośledzonym umysłowo żeby tak zostawić samochód a do tego pisać jakieś karteczki z przeprosinami że tylko na chwilkę bo nie było gdzie zaparkować, a tak naprawdę jest to kolejny dzień (i noc) jak ten samochód przeszkadza na wjeździe. Jeżeli jest tutaj ta p.i.e.r.d.o.l.n.i.ę.t.a osoba apeluję o usunięcie tego grata z przejazdu i nie parkowanie tam więcej. Moja cierpliwość (i pewnie nie tylko moja) już się kończy i wiele mogę znieść, bo wiem że jest problem z parkowaniem na osiedlu ale to już przesada, trzeba być niedojebanym, mieć wszystko i wszystkich w dupie żeby tak zostawiać samochód.
Re: Parkowanie na wjeździe do garażu podziemnego - Avia 4
Dlatego jedynym rozwiązaniem jest wprowadzenie na Avii strefy zamieszkania.
k59g pisze:Dlatego jedynym rozwiązaniem jest wprowadzenie na Avii strefy zamieszkania.
Na pewno nie jedynym i na pewno nie najlepszym. Lepszym rozwiązaniem jest Strefa Ruchu, zresztą nie wszystkie drogi na osiedlu są Budimexu, niektóre należą do poszczególnych wspólnot i one tu mają też coś do powiedzenia, dlatego wątpię żeby wszystkie wspólnoty były zgodne co do jej wprowadzenia. Czasami wystarczy trochę oleju w głowie i pomyślenie o innych a nie tylko o sobie, ale tak to jest jak ktoś przyjechał z wiochy i jest przyzwyczajony do tego że ma całe podwórko do parkowania, a do tego jak zastawi wrota od stodoły to też się nic wielkiego nie stanie.
Jeśli ktoś jeszcze nie oddał głosu na Strefę Zamieszkania to proszę głosować - brakuje zaledwie 9 głosów.
Inne budynki przegłosowały przeciwko.
CHyba nie wiesz co mówisz. Według AS 2 bloki jeszcze nie oddały głosów okraglak i prywatne miejsca. Wiec wiekszosc jest za nie przeciw;) dlatego też brakuje tylko 9 głosów a nie kilkaset.
-
Sterfa ruchu bedzie 

Fiołek polny pisze:Sterfa ruchu bedzie
Strefa zamieszkania raczej. O tym było głosowanie.
Wróć do „Avia 4 (etap II) - forum mieszkańców budynku”