Sklepy w Naszym budynku na Orlińskiego 1 - gdzie zrobimy zakupy w Czyżynach
Re: Sklepy w Naszym budynku na Orlińskiego 1 - gdzie zrobimy zakupy w Czyżynach
Nowa pizza wcale nie ma konkurencyjnej ceny taniej i większą bo 50cm jest w the pizza
gucio pisze:Nowa pizza wcale nie ma konkurencyjnej ceny taniej i większą bo 50cm jest w the pizza
Pizza ma być smaczna i z dobrej jakości składników, a nie duża i tania. Nie brakuje chłamu na zamówienie w postaci 60cm pizzy za cenę obiadu dla jednej osoby. Lepiej żeby na osiedlu otwierały się lokale dobrej jakości, a nie byle co za grosze.
michalxg pisze:gucio pisze:Nowa pizza wcale nie ma konkurencyjnej ceny taniej i większą bo 50cm jest w the pizza
Pizza ma być smaczna i z dobrej jakości składników, a nie duża i tania. Nie brakuje chłamu na zamówienie w postaci 60cm pizzy za cenę obiadu dla jednej osoby. Lepiej żeby na osiedlu otwierały się lokale dobrej jakości, a nie byle co za grosze.
I była bardzo dobra i smaczna , kupowałem w piątek wieczorem

Tez wczoraj zamawialem pizze z Czyli Pizza i jestem bardzo zadowolony. Bardzo dobry stosunek ceny do jakosc. Osiedlova powinna czuc oddech konkurencji na plecach
Sa tak samo smaczni a Czyli Pizza jest sporo tansza

Arav pisze:Tez wczoraj zamawialem pizze z Czyli Pizza i jestem bardzo zadowolony. Bardzo dobry stosunek ceny do jakosc. Osiedlova powinna czuc oddech konkurencji na plecachSa tak samo smaczni a Czyli Pizza jest sporo tansza
Tylko czy to nie jest przypadkiem jak porównanie ceny burgera w Avionetce do burgera w „budzie pod dworcem”

Sa gusta i gusciki
Mi smakuje pizza z obu tych miejsc. Plusem Czyli Pizza jest tez program lojalnosciowy zbierania pieczatek i 10tej pizzy gratis
Mala rzecz a cieszy.

gucio pisze:Nowa pizza wcale nie ma konkurencyjnej ceny taniej i większą bo 50cm jest w the pizza
Hmmm, no tak - w The Pizza faktycznie mają 50cm, nie 40cm. No, ale ta 40cm z Czyli Pizza nadal jest tańsza niż 50cm z The Pizza. Jak tak patrzę na ulotki to pizze o wymiarze 40cm i podobnych składnikach cenowo wypadają podobnie w obu lokalach.
W każdym razie pizza z Czyli Pizza smakuje mi dużo bardziej niż pizze z The Pizza oraz z Fabryki Pizzy. Mam nadzieję, że utrzymają taki poziom i nie jest to tylko "na start".
W osiedlovej tez jest opcja zbierania punktow, np 7 kupionych pizz daje mala margarite gratis. W czyzyku mozna ta karta tez zbierac punkty 

Takie se te pizzerie w naszym bloku. Osiedlova imo zdecydowanie najlepsza z calego towarzystwa, choć też z dziwnymi zasadami działania dziś dowozimy, dzień później juz nie, może teraz się unormowało. Co do naszego bloku to jak widzę na spodzie pizzy kwadraciki od siateczki to już wiem co będzie...chyba się starzeje.
Jeśli ktoś bywa na Ruczaju odwiedzacie proszę Vincenzo Pedone Pizza Napoletana albo Garden na Rakowieckiej (wcześniej przy moście na Konopnickiej) i później raz jeszcze spróbujcie tego co serwuje nam nasz blok. Cenowo też jakoś bez szału. Kebab zdecydowanie lepiej reprezentuje nasze osiedle, mniam mniam. Z osiedla bardzo zadowolony jestem z chleba powszedniego. Robią super pieczywo, bułki można zajadać z masłem solonym i pięknie tyć, ale za to jak smacznie
premium brands mi się bardzo podoba, dużo fajnych piw spróbowałem, żona coś w ich włoskich zakupach wynajdzie a i gdzieś idąc można coś na prezent zabrać, lody też fajne więc tragedii nie ma. Mogłaby się poczta w jakims lokalu otworzyć:)
Jeśli ktoś bywa na Ruczaju odwiedzacie proszę Vincenzo Pedone Pizza Napoletana albo Garden na Rakowieckiej (wcześniej przy moście na Konopnickiej) i później raz jeszcze spróbujcie tego co serwuje nam nasz blok. Cenowo też jakoś bez szału. Kebab zdecydowanie lepiej reprezentuje nasze osiedle, mniam mniam. Z osiedla bardzo zadowolony jestem z chleba powszedniego. Robią super pieczywo, bułki można zajadać z masłem solonym i pięknie tyć, ale za to jak smacznie

Osiedlowa dla mnie akurat dramat... Może mieliśmy pecha ale gorszej pizzy nie jedliśmy 

Wróć do „Orlińskiego 1 (etap III) – forum mieszkańców budynku”