Przejście pomiędzy osiedlami Orlińskiego i Dywizjonu 303 - pytanie do mieszkańców Orlińskiego 9
Re: Przejście pomiędzy osiedlami Orlińskiego i Dywizjonu 303 - pytanie do mieszkańców Orlińskiego 9
Ja też jestem za tym przejsciem! To bedzie z korzyscia dla obu stron.
Re: Przejście pomiędzy osiedlami Orlińskiego i Dywizjonu 303 - pytanie do mieszkańców Orlińskiego 9
Właśnie miałam okazję robić wczoraj kółeczko dookoła świata, żeby dostać się do poczty.
Jak najbardziej jestem za tym, żeby zrobić to przejście
Jak najbardziej jestem za tym, żeby zrobić to przejście

-
Czy ktoś z mieszkańców 09 informował i rozmawiał z zarządca O9 na temat w.w tematu ? Mija już kolejny miesiąc A ogrodzenie dalej stoi...
chyba niewiele osób jest zainteresowane likwidacją "getta"...
zarządca tu nie ma chyba nic do powiedzenia, ogrodzenie postawione przez spółdzielnię zza ogrodzenia...
zarządca tu nie ma chyba nic do powiedzenia, ogrodzenie postawione przez spółdzielnię zza ogrodzenia...
- Wściekły Wąż
Jest jeden wątek, gdzie temat jest na bierząco rozwijany, po co ten tutaj dodatkowy to nie wiem.
No ale w skrócie, szanowny Pan Prezes 303 dalej robi nam ma złość. Mieszkańcy Orlińskiego 9 nie mają w tej sprawie nic do powiedzenia, więc nie wiem co to za pytanie z tytułu wątku. Pan prezes olewa nawet radnych, więc sprawa jest grubsza niż nasze 4 bloczki.
No ale w skrócie, szanowny Pan Prezes 303 dalej robi nam ma złość. Mieszkańcy Orlińskiego 9 nie mają w tej sprawie nic do powiedzenia, więc nie wiem co to za pytanie z tytułu wątku. Pan prezes olewa nawet radnych, więc sprawa jest grubsza niż nasze 4 bloczki.
Wściekły Wężu, a możesz podać linka do tego wątku?
Przyznaję, że bardzo mnie temat interesuje i chętnie bym coś w tej sprawie zrobiła jeśli tylko jest w mojej mocy.
Przyznaję, że bardzo mnie temat interesuje i chętnie bym coś w tej sprawie zrobiła jeśli tylko jest w mojej mocy.
Wróć do „Orlińskiego 9 - forum dotyczące tematów ogólnych”