Takata pisze:Jeżeli uważnie prześledzisz moje wcześniejsze wpisy to zauważysz że jestem tego samego zdania.
dlatego nie ma co strzępić dalej języka w tej sprawie

Takata pisze:Jeżeli uważnie prześledzisz moje wcześniejsze wpisy to zauważysz że jestem tego samego zdania.
dexter pisze:Agnestia - posiadanie miejsca w garażu jest luksusem za który właściciele zapłacili niemałe pieniądze, przywilej za który płacimy co miesiąc.
Wytłumacz mi jakim prawem parkuje tam ktoś kto za to nie płaci ??? Nie chodzi tu o uprzejmość sąsiedzką tylko o zasady i prawo - chcesz parkować to kup miejsce i bądź fair wobec innych właścicieli. Jak Cię nie stać to 200 metrów od naszego bloku jest wielki pas startowy i cała masa wolnych miejsc - i najważniejsze - jest darmowy. Jeszcze. Bądź miła i pomocna wobec innych właścicieli miejsc w garażu i przestrzegaj zasad. Jak przyjeżdżają znajomi to parkuję na pasie żeby im zostawić miejsce w garażu, można? Można.
AndrzejOlek pisze:dexter pisze:Agnestia - posiadanie miejsca w garażu jest luksusem za który właściciele zapłacili niemałe pieniądze, przywilej za który płacimy co miesiąc.
Wytłumacz mi jakim prawem parkuje tam ktoś kto za to nie płaci ??? Nie chodzi tu o uprzejmość sąsiedzką tylko o zasady i prawo - chcesz parkować to kup miejsce i bądź fair wobec innych właścicieli. Jak Cię nie stać to 200 metrów od naszego bloku jest wielki pas startowy i cała masa wolnych miejsc - i najważniejsze - jest darmowy. Jeszcze. Bądź miła i pomocna wobec innych właścicieli miejsc w garażu i przestrzegaj zasad. Jak przyjeżdżają znajomi to parkuję na pasie żeby im zostawić miejsce w garażu, można? Można.
O a tu na poczatku rozmowy zdaje sie sąsiad tez juz odpowiedzial
maniekmal pisze:AndrzejOlek pisze:dexter pisze:Agnestia - posiadanie miejsca w garażu jest luksusem za który właściciele zapłacili niemałe pieniądze, przywilej za który płacimy co miesiąc.
O a tu na poczatku rozmowy zdaje sie sąsiad tez juz odpowiedzial
tylko tu jest poruszana całkiem inna kwestia, mianowicie dotycząca przypadków parkowania w garażu ludzi (bądź ich znajomych), którzy nie posiadają żadnych udziałów w hali garażowej.
Wróć do „Avia 3 (etap V) - forum mieszkańców budynku”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 6 gości