Gratuluje

lrc1912 pisze:Zakończył się drugi dzień pokazówNic mnie bardziej nie cieszy, jak fakt, że XV Małopolski Piknik Lotniczy zakończył się bez incydentów. Oby z roku na rok tak było. Moja dusza raduje się, że hejterzy nie mieli pretekstu do wylewania nienawiści względem tych pokazów. Opłaceni hejterzy z pewnością modlili się o incydent lub wypadek, bo tylko to ich napędza do nienawiści, ale nie doczekaliście się i mam nadzieje, że tak zawsze będzie.
Mik pisze:
O, kolega widzę zmienił zdanie. A gdzie poprzedni post z falą hejtu na wszystkich "skur******ów"?
Pokazy spoko ale, jak już nie raz mówiłem, akrobacje nad blokami to lekka przesada. I możesz mówić, że się nie znam na akrobatyce powietrznej. Ten koleś co się rozkwasił na miejscu w Wiśle też się nie znał. A nie, czekaj, on się znał. Szczęście, że tam bloków nie było. Jak widać o tragedię nie trudno. Kraków się nauczy jak pierwszy samolot wpadnie/spadnie na bloki. Prezydent powie 'przepraszam' i będzie miał w tyle, nawet mu się przykro nie zrobi. internet znowu się podzieli na dwa obozy a śledztwo umorzą albo faktycznego sprawcę (nie wiem kogo, prezesa ULIC np.) uniewinnią jak Najsztuba.
Wróć do „Dzielnica Czyżyny w Krakowie - sprawy ważne dla mieszkańców”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 7 gości