Strefa zamieszkania na os. Avia - zakończone głosowanie
Strefa zamieszkania na os. Avia - zakończone głosowanie
No kochani możemy otwierać szampana
. Dziś otrzymałem maila z pdf-em o zakończeniu głosowania nad strefą. Za 740 udziałów, przeciw 167, nie wzieło 571. Uchwała została podjęta.
Re: Strefa zamieszkania na os. Avia - zakończone głosowanie
znasiek pisze:No kochani możemy otwierać szampana. Dziś otrzymałem maila z pdf-em o zakończeniu głosowania nad strefą. Za 740 udziałów, przeciw 167, nie wzieło 571. Uchwała została podjęta.
Budimex też otwiera szampana. Ciekawe kiedy znowu pojawi się kolejka do biura sprzedaży z walizkami pieniędzy na zakup miejsca parkingowego.
znasiek pisze:No kochani możemy otwierać szampana. Dziś otrzymałem maila z pdf-em o zakończeniu głosowania. Uchwała została podjęta.
Dla wielu to oznacza ból dupy.
znasiek pisze:No kochani możemy otwierać szampana Uchwała została podjęta.
Dobre wieści szybko się rozchodzą!
Wkrótce dojdzie jeszcze zamykana brama i będziemy mieli to za co zapłaciliśmy.
Re: Strefa zamieszkania zakończone głosowanie
No jeszcze trzeba zamykać furtki i będzie już ok.
Glon pisze:znasiek pisze:No kochani możemy otwierać szampana. Dziś otrzymałem maila z pdf-em o zakończeniu głosowania. Uchwała została podjęta.
Dla wielu to oznacza ból dupy.
Trudno, za głupotę i brak wyobraźni się płaci, czyli za kupowania mieszkania bez miejsca parkingowego na tak wielkim osiedlu i wiedząc jaka będzie dostępność miejsc itp itd
Ostatnio zmieniony 05 lip 2019, 21:09 przez znasiek, łącznie zmieniany 1 raz.
mmm123 pisze:Wkrótce dojdzie jeszcze zamykana brama i będziemy mieli to za co zapłaciliśmy.
Zamykana brama nie głupi pomysł, ale czekanie przy niej za każdym razem jak będzie się zamykać i otwierać pół godziny to już mnie kurrr... bierze
Ostatnio zmieniony 05 lip 2019, 21:15 przez znasiek, łącznie zmieniany 1 raz.
Edyta. pisze:No jeszcze trzeba zamykać furtki i będzie już ok.
furtki dzielą normalnych ludzi, w niczym nie chronią i każdy element przestępczy je przeskoczy lub przejdzie na tysiąc innych sposobów; poza tym element psychologiczny to co zamknięte na tysiąc zamków bardziej kusi niż to co otwarte.
Dla mieszkańców w SWOICH mieszkaniach to będzie ulga...
A furtki można zaspawać.
A furtki można zaspawać.
Wróć do „Osiedle Avia - forum dotyczące tematów ogólnych”