Osiedlowy szeryf :-) / karteczki za wycieraczkami - Avia 8
Re: Osiedlowy szeryf :-) / karteczki za wycieraczkami - Avia 8
Nasrane obok wychodka, a rejestracje na parkingu głównie ze śląska. Nie chcę generalizować, ale to oglądamy na Orlińskiego.
Ostatnio zmieniony 24 lip 2019, 22:34 przez Brunon K., łącznie zmieniany 3 razy.
Abiakto pisze:O wlasnie takie nastawienie powoduje konflikty i niesnaski, nie bo nie!!!
Cos Wam ubedzie jak sobie ktos zaparkuje przy chodniku?!??!?!
Jeżeli to ma wyglądać jak przy okrąglaku (cały chodnik + prawa część jezdni zajęta przez parkujących), to nie ma co strzępić nerwów - będzie strefa na całym osiedlu, będą mandaty. Współczuję tylko tym, którzy nawet ok parkowali a teraz oberwą rykoszetem, bo ktoś musi stanąć "pod blokiem".
Abiakto pisze:A coż to za osiedlowy szeryf nam sie na osiedlu ukazał- i wtyka lisciki milosne ludziom za wycieraczki ?!?!?!..
Jakiej treści?
Widziałem dzisiaj kartkę A4, pierw jest mniej więcej w stylu "proszę nie parkować w tym miejscu", dalej też coś tam było napisane. Samochód zaparkowany na wjeździe do garażu A8. Kontenera nie ma i już nie będzie, więc akurat zgadzam się z osobą, która zostawiła kartkę.
Alleluja i dziękujmy mieszkańcom A7, że przegłosowali strefę.
Alleluja i dziękujmy mieszkańcom A7, że przegłosowali strefę.
-
Tez ciesze sie ze strefy a nawet nie mam wlasnego miejsca parkingowego!
Jak nie ma wzdluz orlinskiego to parkuje tam blizej Carrefoura lub wybiegu - zawsze jest miejsce; a maly spacer nie zaszkodzi.
Jak nie ma wzdluz orlinskiego to parkuje tam blizej Carrefoura lub wybiegu - zawsze jest miejsce; a maly spacer nie zaszkodzi.
Fiołek polny pisze:Tez ciesze sie ze strefy a nawet nie mam wlasnego miejsca parkingowego!
Szkoda, że nie wszyscy mają takie podejście.
To tak z punktu widzenia pragmatycznego - jak już w glorii i chwale powstanie w końcu ta strefa, jakie polecacie miejsca dla gości? W końcu każdy z nas prędzej czy później będzie miał zmotoryzowanych odwiedzających 

mnw pisze:To tak z punktu widzenia pragmatycznego - jak już w glorii i chwale powstanie w końcu ta strefa, jakie polecacie miejsca dla gości? W końcu każdy z nas prędzej czy później będzie miał zmotoryzowanych odwiedzających
Płyta lotniska (miejsca są, tylko trzeba kierować na Hynka, a nie Avię

Wróć do „Avia 8 (etap VIII) - forum mieszkańców budynku”